Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care le vom regreta 10 ani mai tarziu

De citit si de tinut minte. Toti ar trebui sa stim asta.

Daca as fi facut asta... Daca nu as fi reactionat asa... Daca as fi luat alta decizie... De ce sa traim viata gandindu-ne la ce ar fi fost "daca..."?

Am gasit 10 lucruri care pot conduce, in cele din urma, la aceste regrete. Iata cum putem sa le ocolim.

1. Alegi sa porti o masca pentru a ii impresiona pe ceilalti

Daca fata pe care o arati intotdeauna oamenilor din jurult au poarta o masca, intr-o zi nu va mai fi nimic sub ea... pentru ca atunci cand petreci prea mult timp concentrandu-te asupra perceptiilor pe care le au altii asupra ta sau asupra a ce vor altii sa fii ajungi sa uiti cine esti cu adevarat. Nu trebuie sa te temi de modul in care esti vazut... In inima ta stii cine esti cu adevarat si ce este adevarat pentru tine. Nu trebuie sa fii perfect pentru a impresiona si a inspira oamenii.

Lasa-i sa fie impresionati si inspirati de modul in care iti accepti imperfectiunile, de curajul tau, de unicitatea ta.

Citește și:

2. Lasi alti oameni sa creeze visurile tale

Cea mai mare provocare in viata este sa descoperi cine esti cu adevarat; a doua cea mai mare provocare in viata este sa fii fericit cu ce descoperi - ceea ce inseamna ca trebuie sa ramai fidel propriilor scopuri si visuri. Ai oameni care nu sunt de acord cu tine? Foarte bine... Inseamna ca esti pe drumul tau.

Uneori vei ajunge sa faci lucruri pe care unii le vor considera gresite, insa cand vei ajunge sa fii foarte entuzismat si vei pierde urma timpului, atunci vei sti ca faci ceea ce trebuie.

3. Pastrezi oamenii negativi in viata ta

Nu lasa o persoana pesimista sa iti influenteze ziua, viata, deciziile. Nu o lasa sa ajunga la tine. Astfel de oameni nu vor reusi sa apese pe tragaci daca nu le dai in mana arma. Atunci cand iti vei da seama ca a sta in preajma oamenilor negativisti este o alegere, si nu o obligatie, te eliberezi si schimbi furia cu compasiunea, lacomia cu generozitatea si anxietatea cu rabdarea.

Citește și:

4. Esti egoist si egocentric

O viata plina de fapte de iubire este minunata. Cei pe care ii inspiri si carora le impartasesti dragostea ta isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta chiar si dupa ce timpul tau a expirat. Asa ca sculpteaza numele tau pe inimi frumoase, nu pe o piatra rece. Ce ai facut pentru tine moarte o data cu tine... Ce faci pentru altii ramane in timp.

5. Eviti schimbarile

Daca vrei sa stii despre trecutul tau, uita-te la prezent. Daca vrei sa iti stii viitorul, uita-te la prezent. Trebuie sa lasi totul in urma pentru a face loc noului. Vechiul este de domeniul trecutului, niciodata nu se va mai intoarce. Daca intelegi asta acum si iei masuri in aceasta privinta, atunci cu siguranta vei avea un viitor frumos.

6. Renunti cand lucrurile devin dificile

Nu exista esecuri, doar rezultate. Chiar daca lucrurile nu merg asa cum te astepti, nu te descuraja si, cel mai important, nu renunta. Afla ce poti face si mergi mai departe. Cel care continua sa avanseze cu un pas de fiecare data in cele din urma va castiga... pentru ca batalia este intotdeauna castigata cu mult inainte de victoria finala. Este un proces care are loc cu pasi mici, decizii si actiuni care, in cele din urma, duc la un moment glorios de triumf.

Citește și:

7. Incerci sa analizezi fiecare lucru mic

Viata trebuie atinsa, nu strangulata. Uneori trebuie sa te relaxezi si sa lasi viata sa se intample. Invata sa dai drumul la sfori si sa traiesti... Respira adanc. In momentul in care praful se va depune si vei putea vedea limpede in fata, mai fa un pas inainte. Nu trebuie sa stii exact unde esti condus... Totul in viata este intr-o ordine perfecta, fie ca intelegi, fie ca nu. Ai nevoie doar de putin timp pentru a conecta toate punctele.

8. Accepti mai putin decat meriti

Trebuie sa fii suficient de puternic pentru a da drumul lucrurilor si oamenilor care nu au ce cauta in viata ta si suficient de intelept pentru a astepta ceea ce meriti cu adevarat. Uneori trebuie sa fii pus la pamant pentru a te ridica mai inalt si mai puternic decat ai fost vreodata. Uneori, ochii tai vor trebui sa fie spalati de lacrimi pentru a vedea posibilitatile din fata ta cu o viziune mult mai clara. Nu accepta mai putin decat meriti!

Citește și:

9. Astepti ziua de maine

Problema este ca intotdeauna crezi ca ai mai mult timp decat ai cu adevarat. Dar, intr-o zi, te vei trezi si nu vei mai avea mult timp pentru a lucra la lucrurile pe care ti le doresti. Si, in acel moment fie iti vei fi atins toate obiectivele pe care ti le-ai dorit pana acum... fie vei gasi o lista de scuze pentru care nu ai facut asta.

10. Esti lenes

Lumea nu iti datoreaza nimic, insa tu datorezi lumii ceva. Asa ca nu mai visa cu ochii deschisi si incepe sa faci acel ceva. Asuma-ti resposabilitatile pentru viata ta, preia controlul. Esti important si lumea are nevoie de tine. Este prea tarziu pentru a sta degeaba si pentru a astepta ca cineva sa faca ceva intr-o zi. Acea zi este ACUM.

sursa material: marcandangel.com

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.