Setari Cookie-uri

Iubeste-te mai intai pe tine si apoi pe altii!

O scrisoare deschisa pentru toate femeile. De luat aminte.

Este sarcina fiecarei femei sa stabileasca o relatie serioasa cu ea insasi, sa isi accepte corpul, defectele, sa treaca peste toate lucrurile negative pentru totdeauna si sa nu se mai lase influentata de oamenii din jurul tau.

Sa inceteze sa se mai schimbe pentru a fi pe placul barbatilor, sa se dedice doar ei pentru a descoperi puterea incredibila care se ascunde in ea.

Este timpul sa inceapa o calatorie frumoasa, sa isi asculte inima, intuitia si sa traiasca fiecare clipa, sa zambeasca, sa fie fericita.

Este de datoria fiecarei femei sa spuna ce simte si sa fie conectata cu spiritul ei. Pentru ca atunci cand o femeie este sincera si impacata cu ea, in cea mai mare parte se simte intreaga, completa, vie, pasnica, vesela, fericita, recunoscatoare, inspirata, creativa, activa, frumoasa, senzuala.

Acestea sunt toate semnele ca ea este in aliniament cu feminitatea ei... o astfel de femeie are puterea de a transforma lumea.

Citește și:

Este de datoria unei femei sa traiasca in armonie, cu inima deschisa. Chiar daca este vulnerabila si uneori simte durere, la un moment dat va avea recompense minunate. Pentru ca, intr-o zi, cand se va astepta mai putin, cineva va bate la usa sufletului sau si o va surprinde in cel mai frumos mod posibil: ii va oferi darul iubirii adevarate. Un suflet inchis nu o va proteja de durere, ci din contra. Un suflet inchis nu va fi capabil sa auda cand iubirea vine batand la usa sufletului sau...

Asadar, dragi femei de pretutindeni, deschideti-va inima si nu incetati niciodata sa credeti in dragostea adevarata.

foto prima pagina: Unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.