Setari Cookie-uri

De ce ar trebui sa mergi macar o data-n viata intr-o aventura

Scopul vietii este sa fie traita, sa te bucuri de o experienta la maximum si sa nu-ti fie teama de o noua experienta si mai intensa.

Share-uiesti povestile celor care au iesit din zona lor de confort si au pornit intr-o aventura. Ti se pare incredibil cum unii oameni au avut curajul sa se mute intr-o tara exotica, sa-si vanda casa pentru a locui pe o barca sau sa-si dea demisia si sa calatoreasca un an de zile in jurul lumii. Dar povestea lor ar putea fi povestea ta, iar tu ar trebui sa faci macar o data in viata o nebunie, sa pornesti intr-o aventura demna de povestit nepotilor.

Dupa cum bine spune Eleanor Roosevelt: “Scopul vietii este sa fie traita, sa te bucuri de o experienta la maximum si sa nu-ti fie teama de o noua experienta si mai intensa.” Cu alte cuvinte, noi crestem si devenim mai buni atunci cand plecam intr-o aventura. Dar daca momentan nu esti suficient de motivata sa faci asta am gasit cateva argumente pe huffingtonpost.com:

Rareori incercam ceva nou…

Citește și:

De ce ne-ar dori sa cautam o noua aventura cand ceea ce facem este atat de confortabil? De fapt, numai simplul fapt ca ne punem aceasta intrebare ar trebui sa ne faca sa incercam ceva nou.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.