Setari Cookie-uri

De ce sunt unele femei frumoase si singure. 5 raspunsuri

Adevarul despre femeile frumoase si singure.

Celebrele gemene Karen si Kristy Ambrose si-au dat cu parerea despre motivele pentru care sunt unele femei frumoase si singure, pe popsugar.com. Vorbim despre femei destepte si frumoase, dar fara iubit.

Sunt o multime de articole scrise si tiparite pe acest subiect, insa misterul tot nu a fost elucidat. De ce sunt in toata lumea femei frumoase si singure? Poate pentru ca au tot ce isi doresc si nu mai au nevoie de nimeni si de nimic altceva in viata lor. Bineinteles ca oricine isi poate da cu parerea, dar adevarul este intotdeauna undeva la mijloc.

Vorbim totusi despre femei care au reusit in cariera, care pot fi iubite loiale si viitoare mame perfecte. Femei cerebrale, care au grija de aspectul fizic si de sanatatea lor. Femei care isi acorda suficienta atentie cat sa se simta bine in pielea lor.

Cu toate astea, pentru ceilalti raman doar niste femei frumoase si singure. De ce au acest statut, cand pot tine in brate orice barbat ravnit de femei, ne raspund gemenele Ambrose.

Citește și:

Nu ies la intalniri de dragul intalnirilor

Aceste tipe nu-ti pierd timpul si energia cu un barbat cu care nu se vad mult timp impreuna. Intalnirile ocazionale sunt pentru ele o pierdere de timp pretios. Asta nu inseamna ca nu sunt interesate de intalniri, nu.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: HTeam, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.