Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru sotul meu: Plec cu prietenele in weekend

O scrisoare sincera pentru sotul meu inainte de a merge intr-o scurta excursie cu prietenele mele.

Dragul meu sot,

Scriu asta din iubire, nu te teme. Am vrut sa trec pe hartie cateva randuri pentru a te ajuta sa te descurci in acest weekend.

Noptile, zilele, micul dejun si probabil in jurul pranzului pot fi interpretate precum IADUL. Dar hai sa iti explic.

Cand vei sosi acasa dupa munca, lucrurile nu ti se vor parea atat de rau. Copiii iti vor sari in cale, te vor imbratisa si vor fi foarte incantati sa te vada. Insa asta va fi pentru o scurta durata de timp. Iti promit.

Ana se va supara pe tine pentru ca o imbraci mai intai pe Maria, apoi Maria nu va mai vorbi cu tine pentru ca ii vei da rochia frumoasa Anei, si nu ei. Stiu, e pur si simplu o nebunie... dar invata sa treci peste.

La cina trebuie sa iti pastrezi calmul. Ana va dori pizza, iar Maria va cere un hamburger. Stiu ca nu au voie sa manance, insa sunt convinsa ca vor incerca si cu tine. Vor plange, vor arunca cu furculitele si nu vor dori sa manance ce le-ai pregatit tu. Pana la urma vei ceda si le vei promite o ciocolata si inghetata daca mananca linistite tot ce au in farfurie.

Citește și:

Dupa cina iti vei dori sa te asezi si sa te relaxezi, dar te avertizez: NU FACE ASTA. In casa va fi liniste, prea liniste. Asta inseamna ca micutele noastre au adormit pe undeva. Nu le lasa sa doarma de la ora asta.... practic, daca dorm acum ai incurat-o intreaga noapte. Se vor trezi in jur de 1 jumatate noaptea.

Avand in vedere ca tu te bagi la somn inainte de miezul noptii si te trezesti la 6, ar fi groaznic sa te trezeasca in timpul noptii.

Asa... sa continuam... este timpul de nani. Ei, mult noroc, partenere!

Pijamale... la dracu cu pijamalele. Nici nu incerca sa le schimbi de rochitele cu Elsa. Si daca nu poti sa gasesti o rochita mult mai frumoasa, atunci degeaba mai incerci. Ana va intreba de rochita ei cu soricei, dar in momentul in care o imbraci cu ea va incepe sa planga ca manecile sunt prea lungi. Si trebuie sa gasesti o alta rochita. Sansele sunt sa nu mai gasesti (pentru ca toate sunt murdare)...

Citește și:

Degeaba te rogi sa mearga la somn repede - parca tocmai atunci au un motor la fund. Sar in pat, vor sa se joace, se ciondanesc, canta, spun poezii... sunt mai energice ca niciodata. Ele vor dori sa se joace cu tine, tu vei dori sa le vezi adormite, ele vor rade, tu te vei enerva... sigur va iesi cu lacrimi si muci.

Vei ceda... si le vei lua pe amandoua in pat cu tine, sperand sa adoarma. Dar, dragul meu, mare greseala... MARE GRESEALA. Da-le tabletele, pune luminozitatea la minim si da-le jocul lor preferat (sper ca il stii). Amandoua vor dori apa din cinci in cinci minute, vor vrea sa mearga sa faca pipi, le va fi prea cald, prea frig, prea prea... si vei ceda din nou. Cel mai probabil vei adormi inaintea lor... si te vei trezi cu ele pe fata ta.

Bineinteles ca te vor trezi ele cu o energie incredibila. Sa nu te uiti la ceas pentru ca iti vei dori sa dai cu telefonul de pamant. Da, este prea dimineata, dar de dormit nu mai ai cum.

Citește și:

Roaga-le sa te ajute la facut patul si strans jucariile. Nu stiu cat vei reusi... De fapt, de ce sa te mint. Tu vei face patul si vei strange jucariile in timp ce Ana se va lega de piciorul tau precum o maimuta, iar Maria va sta pe spatele tau, strangandu-te atat de tare de gat incat nu vei mai putea respira.

Micul dejun! HAHA. Poate ca la fel de amuzant ca si cina... sau chiar mai rau. Sa iti faci cafea. Ai nevoie! Ana va dori cereale sau va alege paine prajita cu dulceata. Orice ai face, las-o pe ea sa isi aleaga lingura. Maria poate alege cea mai tare lingura, iar Ana va plange cu lacrimi de crocodil ca ea a ramas cu cea mai urata lingura din univers. Micul dejun va fi groaznic incat tu vei uita sa mananci.

Daca le faci paine prajita, sa tai marginile... apoi cred ca isi vor dori sa le faci patratele... sau triunghiuri... sau cercuri. Si mare atentie la farfuria pe care servesti painea, trebuie sa se potriveasca cu rochitele lor.

Citește și:

Aproape ca este ora pranzului... Un sfat sincer, dragule: APUCA-TE DE BAUT.

Curatenie, bagat la masina de spalat, strans farfurii murdare, strans jucarii, pregatit masa... si repeta totul. Ne vedem duminica.

Oh, inca ceva. In cazul in care ai fi vrut sa faci ceva in acest weekend... mult noroc. Ana plange, practic, la fiecare 5 minute. Si stii ca m-ai facut sa arunc toate canutele de baut si sa pastram doar doua? Pentru ca... de ce am avea nevoie de mai multe? Ei bine, Ana le va pierde prin casa. Si daca nu ii gasesti o canuta de baut intr-o secunda, va incepe scandalul. Mult noroc!

Te pup.
Sotia.

sursa material + foto interior si prima pagina: Meghan Maza Oeser, Love What Matters, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.