Beneficiile incredibile ale uleiului de samburi de struguri

Beneficiile incredibile ale uleiului de samburi de struguri
Kudika
21 August 2016

Uleiul de samburi de struguri este mai sanatos decat credeam. Iata ce boli vindeca

Dupa ce vinul este extras din boabele de struguri, raman semintele, aparent nefolositoare. Dupa aceea, insa, din ele se obtine un adevarat elixir al frumusetii: uleiul din seminte de samburi de struguri. Acesta este folosit la scara larga in industria cosmetica si se regaseste adesea in lotiuni de corp, sapunuri, sampoane, balsamuri de par. si pe buna dreptate: uleiul din seminte de struguri contine un pachet extraordinar de antioxidanti: flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine si proantocianine.

Uleiul din samburi de struguri contine diversi acizi benefici celulelor pielii: oleic, linoleic, palmitic si steaic. Este interesant de stiut ca uleiul din samburi de struguri contine antioxidanti de cateva ori mai puternici decat vitamina E si vitamina C. V-am convins sa-l includeti in rutina voastra de frumusete? Iata mai jos cinci motive care va vor face sa nu mai stati pe ganduri:

1. Este un hidratant excelent pentru pielea corpului, mai ales daca exista o tendinta de uscare. Uleiul poate fi aplicat direct pe piele o data sau de doua ori pe zi, sau poate fi amestecat cu produsul cosmetic pe care il folosesti in mod regulat (lotiune de corp, crema). Uleiul din seminte de struguri are o textura usoara, patrunde rapid in piele si nu produce iritatii.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Antonova Anna, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri