Setari Cookie-uri

Cum poti schimba viata unei persoane?

Astazi am avut parte de o intamplare pe care vreau sa o impartasesc cu voi toti.

Aseara am cumparat un fir de floarea soarelui pentru a il pune pe parbrizul unei fete cu care am iesit in oras. Dupa cateva momente, mi-am dat seama ca nu pot face asta, am fost la o singura intalnire, nu vreau sa o sperii.

In aceasta dimineata am luat floarea cu mine cu intentia de a o oferi unei persoane pe care o intalnesc in drumul spre munca. Nu voiam sa se ofileasca in casa. Ce s-a intamplat a reusit sa ma schimbe atat de mult incat nici nu pot descrie in cuvinte.

In timp ce eram la cafenea si imi comandam cafeaua cu lapte asa cum fac in fiecare dimineata, ma uit usor catre stanga. La masa era o femeie care citea ceva de pe telefon; cu fata ei palida si lacrimi curgand siroaie pe obraz aceasta tanara mi-a atras complet atentia. Era ca un magnet pentru acea floare si stiam ca ea chiar avea nevoie de mica mea atentie. Asa ca m-am dus la ea cu intentia de a o face sa zambeasca.

Citește și:

Cand am ajuns in fata ei, i-am spus: "Hei, iarta-ma ca te deranjez. Am aceasta floare pe care am luat-o in speranta de a o oferi unei persoane speciale, insa lucrurile nu au mers asa cum ma asteptam. Acum simt ca tu esti o persoana speciala, asa ca vreau sa primesti aceasta floare din partea mea."

Doar ce am intins floarea catre ea si aceasta straina a zburat in bratele mele si s-a lipit de mine ca si cum as fi fost cineva pe care l-a iubit foarte mult mult, insa l-a pierdut. De fapt, chiar asta a spus in continuare...

Ea plangea pentru ca logodnicul ei a murit in urma cu o saptamana, cu doar cateva luni ca ei sa se casatoreasca. La prima intalnire el i-a oferit un buchet de floarea soarelui si de atunci cand ii cumpara flori ii lua doar floarea soarelui (pentru ca aceste minunate flori devenisera simbolul iubirii lor).

Astazi, prin mine, el a reusit sa ii arate ca iubirea lor nu a murit si ca oamenii au puterea de a trimite emotii si mesaje care sunt mai presus de cuvinte.

Citește și:

Tremur si nu imi vine sa cred. Iti este imposibil sa stii cum un gest atat de simplu poate schimba viata unei persoane... sau chiar viata ta.

Viata inseamna sa oferi iubire si sa ajuti oamenii din jurul tau. Va provoc si pe voi sa gasiti o modalitate de a face ziua cuiva mai frumoasa.

o poveste + foto interior si prima pagina by Danny Wakefield, Love What Matters

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.