Setari Cookie-uri

Ce mi s-a intamplat cand am fost la cumparaturi

Trebuie sa impartasesc aceasta intamplare cu voi.

Astazi am mers la cumparaturi; voiam de ceva timp sa imi cumpar o rochie noua, asa ca azi mi-am facut timp si m-am plimbat prin magazine. In timp ce ma uitam eu la cateva produse, a venit langa mine o femeie de acolo si mi-a spus: "Imi pare rau, draga mea, aceste mese sunt doar cu produse de dimensiuni S si M, masurile mai mari sunt pe celelalte mese."

Incercand sa imi ascund rusinea, m-am uitat la ea si i-am spus: "Da, stiu. Nicio problema, eu port M."

Si atunci am simtit ca a fost unul dintre cele mai ciudate momente... pentru ca ea stia ca eu mint, stia ca si eu stiu ca ea stie ca o mint... Asa ca nu am avut ce sa fac, am luat o rochie marimea M si am fugit cu ea in cabina de proba.

Dupa cateva minute m-am intors la ea cu zambetul pe buze, i-am inmanat rochia si i-am spus ca nu ma avantajeaza culoarea.

Ea mi-a spus: "Wow, esti atat de frumoasa. Cred ca ti-ar sta bine cu orice culoare."

Citește și:

Hmmm, m-am gandit eu. Se pare ca nu ea este cea ingamfata... ci EU!

Ea nu a incercat sa ma puna intr-o lumina proasta, recomandandu-mi o marime mai mare... ea voia doar sa ma ajute. Eu am fost cea care s-a facut de rusine, gandindu-ma ca rade de mine pentru ca sunt plinuta.

Aceasta intamplare a fost o lectie pentru mine... Acesta este corpul meu... si am doar unul! Trebuie sa invat sa il iubesc.

sursa material + foto interior si prima pagina: Constance Hall, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.