Draga mea femeie, Sper ca te suna dimineata dupa ce a dormit intr-un pat mare si gol Doar pentru a iti spune "Buna dimineata" Doar pentru a iti auzi vocea Pentru ca acesta este singurul sunet de care are nevoie dimineata.

Sper ca iti gateste micul dejun Si ca stie cum iti place omleta Cum bei cafeaua Cat de putin sau cat de mult vrei sa vorbesti. Sper ca iti gateste cina Fara niciun motiv.

Sper ca te tine de mana cu mandrie Cand mergeti printr-o camera cu oameni pe care nu ii stiti.

Sper ca te rasfata Si te pune pe un piedestal Pentru ca tu esti cea mai de pret comoara a lui.

Sper ca te incurajeaza sa fii puternica Sa risti Sa calatoresti in lumea intreaga Sa fii singura Sa fii independenta... Stiind intotdeauna ca te vei intoarce la el Ca te vei intoarce acasa, in bratele lui calde.

Sper ca isi deschide inima in fata ta Si iti spune toate secretele sale. Sper ca nu ii este rusine Sa ii cunosti cele mai mari frici.

Sper ca este barbatul caruia nu ii este teama sa inoate In cea mai mare furtuna din ocean Atata timp cat tu il tii de mana.

Sper ca este independent Si nu asteapta de la tine decat iubire.

Sper ca nu este speriat De puterea ta de a creste De puterea ta de a fi puternica De persoana care erai ieri, saptamana trecuta sau anul trecut.

Sper ca te iubeste Intr-un mod in care nici nu stiai ca poti iubi.

Draga femeie... sper ca pentru el esti cea mai importanta... Pentru ca tu esti incredibila. Si meriti tot ce este mai frumos in aceasta lume.

poem by Annabelle Blythe

foto prima pagina: Sofia Andreevna, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: