Setari Cookie-uri

Filme pe care sa le vezi cand esti deprimata. Iti vor schimba starea!

Filmele care te vor ajuta sa te relaxezi si sa iti schimbi starea de spirit.

Ai suferit recent din dragoste sau relatia ta nu este ceea ce ti-ai dorit? Nimic nu este mai apasator decat perioada in care trebuie sa iti faci ordine in ganduri, sa te relaxezi si sa incerci sa iti gasesti din nou increderea si motivatia. Cu toate acestea, daca esti lipsita de idei, poti sa optezi pentru cateva filme pe care sa le vezi cand esti deprimata, scrie elitedaily.com.

Pe lista cu filme pe care sa le vezi cand esti deprimata se afla si celebrul film “Sex And The City”. Probabil ca ai urmarit serialul, asa ca stii deja despre ce este vorba. Chiar daca nu ai o dispozitie foarte buna si nici nu simti nevoia sa iesi din nou la intalniri, este suficient sa crezi ca aceasta stare este trecatoare, asa ca poti profita de momentele de singuratate pentru a te relaxa si detasa.

Poti sa adaugi si alte filme pe lista, indiferent ca este vorba de filme clasice, comedii romantice, filme de drama sau filme inspirate din viata reala.

Citește și:

8 filme pe care sa le vezi cand esti deprimata

1. “Before Sunset”

Filmul prezinta povestea unor tineri care se intalnesc in tren si decid sa calatoreasca impreuna in toata Europa. Este un film cu foarte multe momente care te vor impresiona si care te va face sa privesti partea buna a vietii.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.