Setari Cookie-uri

Cum incepe si cum continua o calatorie spirituala. Asculta-ti inima!

Este important sa faci lucrurile care iti plac si sa inveti sa te pui pe primul loc.

O calatorie spirituala te ajuta sa evoluezi, sa descoperi lucruri frumoase despre tine si sa ajungi intr-un punct in care esti multumita de tot ceea ce ai realizat in viata, scrie mindbodygreen.com. Nu este un drum usor, ai nevoie de indrumare, de sfaturi, de persoane care sa te accepte pe tot parcursul procesului de transformare si ai nevoie de foarte multa dragoste si intelegere.

Poate ca unele persoane din viata ta nu vor percepe toate aceste schimbari intr-un mod pozitiv, dar o calatorie spirituala este ceea ce ai nevoie ca sa te iubesti pe tine insati si ca sa evoluezi. Este important sa faci lucrurile care iti plac si sa inveti sa te pui pe primul loc.

Cum incepe si cum continua o calatorie spirituala

1. Fii sincera cu tine insati

Cand esti atasata de cineva, este firesc sa te confrunti cu momente de anxietate sau sa simti ca nu esti inteleasa. Solutia nu este sa te inchizi in tine si sa te prefaci ca toate acele probleme cu care te confrunti nu exista, ci, dimpotriva, daca treci printr-o perioada mai putin buna in viata, este important sa fii sincera cu tine insati.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Belight, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.