Setari Cookie-uri

8 motive pentru care Varsatorul este cea mai complexa zodie

Cu siguranta un Varsator poate fi mai atragator decat un Taur incapatanat sau un Scorpion prea protectiv, dar nu este e usor sa-i treci cu vederea momentele cand se retrage in sine si nu mai comunica.

Despre Varsator se poate spune ca este cea mai complexa zodie, iar acest lucru se intampla din cauza ca foarte multe persoane nu pot caracteriza concret pe cineva nascut in aceasta zodie. Totusi, foarte multe persoane uita un aspect important: nu este foarte usor sa fii un visator! Cu siguranta un Varsator poate fi mai atragator decat un Taur incapatanat sau un Scorpion prea protectiv, dar nu este e usor sa-i treci cu vederea momentele cand se retrage in sine si nu mai comunica.

Pur si simplu, este scris in stele ca Varsatorul sa fie cea mai complexa zodie! De foarte multe ori, un Varsator poate fi considerat exagerat sau chiar ridicol, dar vorbim iar despre interpretarea gresita a unor gesturi. Poate fi destul de extenuant sa fii in pielea unui nativ a acestei zodii si cu siguranta cele opt motive pentru care un Varsator este cea mai complexa zodie te vor ajuta sa vezi altfel lucrurile. Iata ce spun cei de la elitedaily.com!

Citește și:

8 motive pentru care Varsatorul este cea mai complexa zodie

1. Este distant

Toata lumea stie ca un Varsator nu se ataseaza foarte usor de cineva. Acest nativ are tendinta sa se inchida in el si sa stea cat mai departe de acele persoane pe care nu le cunoaste prea bine. Nu este nimic ciudat in asta, Varsatorul are nevoie de o persoana care sa-i inteleaga nebunia si felul de-a fi.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Mayer George, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.