Setari Cookie-uri

De ce dor sanii: 6 cauze posibile. Cancerul mamar nu e printre ele!

Te ingrijoreaza de ce dor sanii in ultima vreme? Pana ajungi la medic, pentru o ecografie mamara, vezi sa nu fie vorba despre una dintre aceste cauze!

Te intrebi de ce dor sanii des in ultima vreme? Te sfatuim sa mergi la medic, pentru o ecografie mamara, care iti va risipi temerile. Pana ajungi la specialist, vezi daca nu cumva este vorba despre una dintre cauzele de mai jos, enumerate de idiva.com.

De obicei, la intrebarea de ce dor sanii, pot fi valabile variantele de raspuns legate de schimbarile hormonale din timpul menstruatiei, de purtarea unui sutien nepotrivit, de probleme mai vechi de sanatate, pe care poate le-ai ignorat si e timpul sa le tratezi. La fel de bine poate fi vorba despre o sarcina!

De ce dor sanii: sindromul premenstrual

Cea mai frecventa cauza a durerilor de san o reprezinta schimbarile hormonale din timpul sindromului premenstrual. Daca disconfortul este insuportabil, poti calma durerile cu ajutorul medicamentelor special concepute pentru asemenea problema.

Citește și:

Pe langa durere, sanii se pot umfla si sunt mai sensibili decat de obicei. Dupa cum bine stii, toate aceste simptome neplacute trec de obicei cand se incheie ciclul menstrual.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

sursa foto prima pagina: Piotr Marcinski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.