Setari Cookie-uri

Esti "mama ranitilor"? Nu incerca sa iti salvezi iubitul!

Este genul de femeie "mama ranitilor" si vrei sa iti salvezi iubitul? Aceasta e o mare greseala in relatia de cuplu, care nu are castigatori.

Sa iti salvezi iubitul inseamna sa pierzi o batalie inainte de a o incepe. In primul rand, el nu vrea sa fie salvat si nu se va schimba! In al doilea rand, meriti un barbat care sa corespunda nevoilor tale de la inceput!

Exista un anumit tip de personalitate care ii face pe oameni sa isi doreasca mereu sa ii “repare” pe ceilalti. Un fel de mama a ranitilor, care se simte cel mai bine cand ii ajuta pe altii. Ei bine, daca ai acest tip de personalitate si intalnesti pe cineva care pare sa aiba mai putin noroc decat tine, vei vrea imediat sa il ajuti si sa ii vindeci suferinta. Esti empatica, darnica si sufletista, dar nu e bine sa te crezi Maica Tereza!

Pentru ca ai un simt extrem de dezvoltat asupra a ceea ce inseamna nedreptatea, e posibil sa iti ajuti iubitul mai mult decat e cazul. E un risc major sa vrei sa iti salvezi iubitul!

Nevoia ta de a repara lucruri iti poate disctruge complet relatia de cuplu, daca nu stii cand sa te opresti, atrag atentia cei de la Yourtango.com, care au scris despre acest subiect.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: pyrozhenka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.