Setari Cookie-uri

Cum sa faci cea mai draguta impletitura eleganta?

Iti ia mai putin de cinci minute. Si arata genial.

Un material by Cosanzene.ro

Astazi va prezentam un tutorial video pentru una dintre cele mai frumoase impletituri elegante. Aceasta poate fi purtata atat in timpul zilei, cat si seara, la un eveniment sofisticat. De asemenea, daca avem printre noi viitoare mirese, care isi doresc un look cat mai simplu, va recomandam sa aveti ca optiune si aceasta coafura.

Este gata in doar cateva minute si singurul accesoriu de care avem nevoie este un elastic subtire, cat mai apropiat de nuanta parului.

Mod de impletire: luam parul din zona calotei si il prindem cu un elastic (sau un clip) astfel incat sa stea strans si sa nu ne deranjeze. Incepem sa impletim parul ramas intr-un spic lejer, tragand usor de sectiunile de par pentru a oferi mai mult volum. La final prindem cu un elastic. Continuam cu impletirea parului din zona calotei intr-o coada de peste cat mai stransa si mai dreapta. Cand ajungem la varfurile sectiunii prindem cele doua codite (folosind acelasi elastic). In cazul in care este necesar, folosim o agrafa de par pentru “a lipi” sectiunile intre ele.

Citește și:

Durata impletitura: 4 minute.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.