Setari Cookie-uri

Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii sunt pentru a fi iubiti

Despre dragostea de care copiii au nevoie. O poveste pe care toti parintii trebuie sa o citeasca.

Aceasta este o poveste adevarata care s-a intamplat in urma cu cativa ani intr-un orasel din Statele Unite ale Americii. Un barbat a iesit seara afara pentru a isi admira noua masina. Facuse sacrificii incredibile pentru a o cumpara, insa era tare mandru de ea. In timp ce el analiza interiorul masinii si se bucura de sunetul motorului pornit, fiul lui de doar cinci anisori isi facea de lucru prin spatele masinii.

Dupa un timp, micutul vine in fuga la tatal lui si ii spune: "Tati, tati... uite ce am facut. Hai cu mine sa iti arat!"

Curios sa afle motivul pentru care fiul lui era atat de mandru, tatal s-a ridicat din scaun si l-a urmat. Cand au ajuns in spatele masinii, barbatul a ramas fara cuvinte: in vopseaua lucioasa a masinii erau multe urme adanci de cuie si lovituri de ciocan.

Plin de nervi, barbatul a pus mana pe ciocan si a lovit mainile baietelului. Aceasta pedeapsa urma sa il coste grav...

Citește și:

La spital, medicii au facut tot posibilul pentru a il ajuta pe baietel. Din pacate, acestia s-au vazut nevoiti sa ii amputeze degetele din cauza fracturilor multiple.

Cand micutul s-a trezit din operatie si a vazut manuta bandajata, fara degete, el si-a intrebat tatal: "Tati, cand imi vor creste degetelele la loc?"

In acel moment, tatal si-a dat seama de greseala facuta. El a simtit ca si cum cineva i-ar fi bagat mana in piept si i-ar fi smuls inima. Nu mai stai ce sa faca.

Ajuns acasa, barbatul s-a dus la masina. Era inca in stare de soc. Nu intelegea cum de a facut asa ceva. S-a asezat pe iarba, in fata masinii. Uitandu-se mai atent la zgarieturile masinii, lacrimi siroaie au inceput sa ii curga pe obraji. Acele urme de cuie erau de fapt un mesaj pentru barbat: "Tati, te iubesc".

Amintiti-va de aceasta poveste atunci cand sunteti nervosi. Amintiti-va ca lucrurile materiale pot fi reparate, insa loviturile cu greu pot fi uitate. Avem voie sa facem greseli, insa actiunile dintr-un moment de furie ne pot bantui pentru totdeauna.

Citește și:

Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii sunt pentru a fi iubiti. Insa problema din lumea de astazi este ca oamenii sunt folositi, iar lucrurile sunt iubite.

sursa foto interior si prima pagina: Anna Kraynova, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.