Setari Cookie-uri

5 Semne ca este timpul sa iti schimbi viata

In loc sa intrebam cand este urmatoarea vacanta, poate ca ar trebui sa construim o viata din care nu vrem sa scapam.

Viata este prea scurta pentru a nu fi traita din plin. Iata cateva semne ca este timpul sa faci o schimbare in viata ta.

1. In fiecare saptamana astepti cu nerabdare ziua de vineri

Zilele de vineri sunt distractive, insa in incercarea mea de a gasi si de a face munca mea frumoasa am inteles ca aproape fiecare zi poate fi distractiva. Daca salvezi sa te bucuri de momente speciale doar in weekend, este timpul sa te gandesti cu adevarat la stilul tau de viata si sa incerci sa faci unele schimbari. Nu ma intelege gresit - este minunat sa ai planuri pentru weekend, insa nu trai doar pentru sfarsitul de saptamana. Fiecare zi este magica si trebuie sa ne traim viata zi de zi, clipa de clipa, de luni pana duminica.

2. Traiesti pentru vacante

Vacantele sunt minunate, insa o viata nu trebuie sa fie doar despre cateva zile pe an. Asa cum spunea Seth Godin "In loc sa intrebam cand este urmatoarea vacanta, poate ca ar trebui sa construim o viata din care nu vrem sa scapam."

Citește și:

3. Ai intrat in rutina si nu mai stii ce te face fericit

Daca inca nu ai gasit lucrurile care te fac fericit, nu le vei gasi niciodata ca vei continua sa traiesti in aceeasi rutina, zi de zi, luna de luna, an de an. Pentru a descoperi ce te face fericit, trebuie sa cauti. Ofera-ti timp sa descoperi cine esti cu adevarat si ce te atrage. Experimenteaza, iesi din zona de confort, petrece timp cu oameni care sa te inspire si incearca sa faci mai multe lucruri care te bucuri si mai putine lucruri care te lasa fara energie.

4. Esti mai tot timpul gelos

Daca in mod frecvent simti gelozie (si aici nu ma refer doar la viata sentimentala), exista trei lucruri pe care trebuie sa le schimbi:

- concentreaza-te doar pe drumul tau. Uneori, acest lucru presupune sa iei o pauza de la social media;

- inspira-te de la persoana pe care esti gelos si mergi spre un obiectiv/ drum similar;

Citește și:

- descopera motivul pentru care esti gelos pe acea persoana si alege sa nu mai fii gelos. Fiecare are viata lui.

5. Nu mai stii de cand nu ai mai iesit din zona de confort

Viata incepe in momentul in care zona de confort se termina. Viata ta poate deveni una incredibila daca iesi putin din cutia pe care ti-ai construit-o pentru a te apara de tot si de toate.

Viata este prea scurta pentru a iti petrece anii traind fara sa iti cunosti intregul potential. Daca esti pregatit sa iti schimbi viata, incepe cu pasi micuti, dar hotarati, si nu renunta pana cand nu ajungi acolo unde iti doresti - sa traiesti o viata in care esti fericit. Mergi mai departe, traieste!

foto prima pagina: Oksana Shufrych, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.