Setari Cookie-uri

5 lucruri pe care nu le stiai despre Michelle Obama

Lucruri pe care nu le stiai despre Michelle Obama? Inainte de Barack, n-a avut relatii mai lungi de o luna si a muncit pe branci ca sa isi termine studiile.

Anul acesta, mai exact in luna octombrie, se implinesc 24 de ani de cand Barack si Michelle Obama si-au unit destinele si 27 de ani de cand acestia au iesit pentru prima oara impreuna. Povestea lor de dragoste pare desprinsa din filme si cuplul continua sa inspire oameni din intreaga lume. Cu aceasta ocazie, am selectat 5 lucruri pe care nu le stiai despre Michelle Obama.

Michelle Obama, nascuta Robinson, l-a intalnit pe cel care avea sa-i devina sot in 1989, scrie vogue.com. El era un student la Drept, venit in practica de la Harvard pe perioada verii, la o firma de avocati din Chicago. Michelle a fost cea desemnata de companie sa ii faca programul de activitate si sa il consilieze. Lucruri pe care nu le stiai despre Michelle Obama? Intrucat aveau o relatie profesionala, ea a incercat sa ii prezinte cateva din prietenele sale, ca el sa-si faca o iubita, insa acesta nu avusese ochi decat pentru ea. La jumatatea verii, tanarul student, vadit emotionat, a invitat-o in oras, iar la prima intalnire, acestia au luat cina si apoi au fost la cinema. „A fost fantastic“, declara Michelle in 2004.

Citește și:

Lucruri pe care nu le stiai despre Michelle Obama: inainte de Barack, relatiile ei nu au durat mai mult de o luna

Familia lui Michelle nu a crezut la inceput in trainicia relatiei celor doi.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Barack Obama, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.