Setari Cookie-uri

Draga femeie, daca suferi... PLEACA! Si nu te mai uita inapoi

Da, ai voie sa pleci daca descoperi ca te afli in povestea gresita.

Ai voie sa pleci orice poveste in care te gasesti. Ai voie sa pleci de langa orice persoana pe care nu o mai iubesti. Ai voie sa pleci dintr-un loc atat de intunecat incat nu mai vezi luminita de la capatul tunelului. Ai voie sa iti aduni toate lucrurile si sa incepi dintr-un alt loc.

Draga femeie, ai voie sa redefinesti sensul vietii tale.

Ai voie sa pleci de la locul de munca pe care il urasti, chiar daca lumea iti spune sa fii puternica. Ai voie sa cauti ceva care te face sa astepti cu nerabdare ziua de maine si restul vietii tale.

Ai voie sa pleci de langa cineva pe care il iubesti pentru ca nu se poarta bine cu tine, pentru ca te face sa suferi si pentru ca nu te respecta. Pune pe primul loc propria persoana si fericirea ta. Ai voie sa pleci daca ai incercat tot, insa nimic nu s-a schimbat.

Ai voie sa pleci de langa prieteni toxici, ai voie sa fii inconjurata de dragoste, de oameni care te incurajeaza si tin la tine. Ai voie sa alegi energia pozitiva in viata ta.

Citește și:

Ai voie sa te ierti pentru cele mai mari si cele mai mici greseli facute, ai voie sa fii buna cu tine, ai voie sa te uiti in oglinda si sa iti placa persoana pe care o vezi.

Ai voie sa te eliberezi de propriile asteptari.

Asadar... draga femeie. Pleaca de langa cineva care nu iti permite sa fii tu, care nu iti permite sa fii fericita, sa cresti, sa iubesti. Pleaca de langa cineva care nu te respecta, nu are incredere in tine si nu te trateaza asa cum se cuvine. Deschide o noua usa in viata ta, o usa pentru schimbare, pentru oportunitati, pentru fericire.

Ai dreptul sa alegi sa pleci. Ai dreptul sa gasesti fericirea. Si ai dreptul sa iti intorci spatele si sa te reinventezi. Ai dreptul sa o iei de la zero.

foto interior si prima pagina: Butsaya, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.