Setari Cookie-uri

Motive sa fii fericita ca esti singura. Nu-i lasa pe ceilalti sa te deprime!

Stiu ca pare greu de crezut, mai ales ca cei din jur pun multa presiune pe tine, dar ai multe motive sa fii fericita ca esti singura. Ai incredere in tine!

Daca nu ai un partener, probabil ca ai fost deseori intrebata de ce esti singura sau ce ai de gand sa faci in continuare, iar astfel de intrebari nu sunt deloc comode. Este important sa realizezi ca ai motive sa fii fericita ca esti singura, pentru a putea sa te bucuri de lucrurile frumoase din jurul tau si ca sa capeti incredere in tine.

Exista multe motive sa fii fericita ca esti singura, pentru ca viata este frumoasa si merita traita! In fiecare zi! Nu ai nevoie de cineva care sa te faca fericita si in niciun caz nu este bine sa te implici intr-o relatie care nu te multumeste doar ca sa scapi de singuratate. Sa nu ai o relatie in momentul de fata nu trebuie sa fie un capat de lume pentru tine. Este normal sa treci prin astfel de perioade si este normal sa te incerce unele sentimente, insa nu este bine sa iti sabotezi propria fericire.

Motive sa fii fericita ca esti singura

Citește și:

Singuratatea iti ofera mai multa libertate, poti sa iei orice decizii iti doresti si nu esti obligata sa dai socoteala cuiva. Nu trebuie sa iti faci griji pentru ceea ce va spune familia despre tine sau pentru faptul ca foarte multe persoane te vor intreba de ce esti singura.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.