Setari Cookie-uri

Ce iubeste la o femeie in functie de zodia lui. Fa-l sa fie doar al tau!

Ce iubeste la o femeie? Fiecare barbat este atras de anumite lucruri si isi doreste ca femeia pe care o va iubi sa aiba anumite calitati.

Sa cuceresti un barbat nu este deloc complicat, insa in mod sigur iti doresti sa il atragi in viata ta pe cel care te poate face pe deplin fericita. Daca ai intalnit un barbat nou, este suficient sa stii ce iubeste la o femeie in functie de zodia lui si totul va fi mult mai simplu! Iti vei da seama daca esti potrivita pentru el si daca relatia voastra ar putea sa functioneze, scrie yourtango.com.

Ce iubeste la o femeie? Fiecare barbat este atras de diferite lucruri si isi doreste ca femeia pe care o va iubi sa aiba anumite calitati, iar astrele joaca un rol important si de aceasta data. Este suficient sa afli in ce zodie s-a nascut si iti vei putea da seama daca sunt sanse ca el sa fie atras de tine, iar relatia voastra sa functioneze.

Ce iubeste la o femeie in functie de zodia lui

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec iubeste o femeie puternica, independenta, care stie sa se impuna si care e hotarata. Iubeste o femeie care stie sa isi impuna punctul de vedere si care lupta pentru idealurile sale. Provocarile trebuie sa faca parte din viata femeii de care se va indragosti acest nativ.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

sursa foto interior si prima pagina: Irina Bg, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.