Setari Cookie-uri

La 90 de ani, o ROMANCA a castigat medalia de aur la 5.000 de metri la o competitie din Australia

Elena Pagu, o romanca de 90 de ani, a castigat medalia de aur la 5.000 de metri la o competitie din Australia.

Elena Pagu, o romanca de 90 de ani, participa la un campionat mondial pentru varstnici; batranica a a castigat Campionatul Mondial de Atletism, la mars, la proba de 5.000 de metri, informeaza EuropaFM. Ba mai mult, ea a reusit sa doboare recordul mondial care fusese adjudecat de un alt sportiv, in varsta de 70 de ani.

Elena are o viata foarte activa, ii place sa se bucure de fiecare zi si incearca sa promoveze acest stil de viata nu doar in randul familiei, ci si al prietenilor.

"Noi chiar demonstram ceva: se poate trai si la aceasta varsta fara medicamente, fara sa te imbolnavesti, fara sa depinzi de altii." - a declarat sportiva potrivit GSP.ro

Oamenii de la competitii o cunosc deja si spun ca fiecare proba la care participa este incheiata cu zambetul pe buze.

Femeia se antreneaza mai tot timpul, indiferent de vremea de afara:

Citește și:

"In București, o singura data si-a mai facut un cetatean cruce cand m-a vazut alergand. Alergam desculta, prin zapada. Ninsese si era o zapada curata si pufoasa, asa ca mi-am zis: «Eu trebuie sa alerg prin zapada asta!» Stiti, competitiile sunt un stimulent, mai ales pentru noi, varstnicii.

Ai un calendar, stii ca peste doua luni ai o competitie, te antrenezi… ai un scop! Cand iti doresti ceva si esti varstnic, e foarte important. Ca daca nu-ti mai doresti nimic, esti bun de ingropat!“ - a declarat Elena Pagu potrivit EuropaFM.

Biletul de avion pentru competitia din Australia a fost platit de Andreea Esca. Stirista Pro a postat pe contul oficial de Facebook un filmulet cu Elena Pagu. Clipul este insotit de urmatorul mesaj:

"Doamna Elena Pagu a luat aurul la 5000 de metri mars, in Australia! La 90 de ani! Mi-ati facut ziua asa de frumoasa, Doamna! Va multumesc!"

Citește și:

foto prima pagina: captura AndreeaEsca, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.