Setari Cookie-uri

Meriti un barbat care sa iti raspunda la mesaje! E prea mult?!

Nu te multumi cu putin. Tu meriti mult mai mult.

Draga femeie,

Tu meriti sa ai parte de o dragoste ca in povesti.

Meriti un barbat care sa iti raspunda la mesajul nenorocit. Un barbat care sa isi doreasca sa fie cu tine, doar cu tine... si care sa te faca sa te simti doriti.

Un barbat care sa nu se poata abtina si sa iti dea mesaj la prima ora a diminetii, cand soarele inca danseaza lent prin perdea si tu nici nu te-ai trezit. Un barbat care sa isi doreasca sa isi petreaca serile de vineri cu tine.

Un barbat care are nevoie de o singura femeie pentru a fi fericit. Un barbat care sa tina umbrela si deasupra capului tau cand ploua cu galeata astfel incat sa nu racesti chiar daca asta inseamna ca se uda el.

Meriti un barbat care sa se gandeasca la tine nu o data, nici de doua ori... ci de mai multe ori pe zi. Un barbat care sa te sune la sfarsitul unei zile lungi doar pentru ca vrea sa iti auda vocea. Un barbat care sa isi faca planuri cu tine intr-o seara de marti pentru ca weekendul este prea departe si lui nu ii pasa ca trebuie sa mearga la munca urmatoarea zi.

Citește și:

Meriti un barbat care iti accepta provocarile si merge mai departe prin viata alaturi de tine.

Meriti sa auzi o melodie la radio care sa te faca sa te topesti in interior doar gandindu-te la el.

Da, meriti un barbat care sa te priveasca ore in sir dormind... si sa fie constient de linistea pe care tu ai adus-o in viata lui. Un barbat care sa iti fure un sarut obraznic cand povestesti ceva si care sa fie nerabdator sa vada un zambet pe buzele tale.

Un barbat care sa se bucure ca mananca pizza in pat alaturi de tine si sa nu iti judece pijamalele sau modul in care dormi.

Un barbat care sa aiba ochi doar pentru tine. Un barbat care sa se straduiasca in fiecare zi sa devina mai bun pentru tine. Un barbat care sa fie alaturi de tine cand iti urmezi visurile si cand te lupti cu cele mai dificile obstacole.

Tu meriti magie, focuri de artificii... tunuri de confeti.

Citește și:

Meriti un barbat care sa fie mereu atent cu inima ta pentru ca stie cat de fragila este. Un barbat care sa se trezeasca in fiecare dimineata cu sentimentul ca au castigat la loterie... tu meriti atentia completa a unui barbat.

Meriti un barbat care sa te priveasca in ochi si sa vada in ei toata frumusetea din sufletul tau. Meriti sa fii prima alegere a lui. Cea mai buna prietena a lui. Partenera lui. Totul lui.

Tu meriti sa fii iubita... nu doar o data, ci in fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare minut, in fiecare secunda.

Femeie frumoasa, tu meriti aceasta dragoste.

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.