Setari Cookie-uri

De ce e obligatoriu sa stii ce este Dukkah si cum sa il faci la tine acasa

Stii ce este Dukkah? E un amestec de nuci, seminte si condimente celebru peste hotare, care poate fi consumat in tot felul de combinatii!

Ai auzit pana acum ce este Dukkah? Daca nu, e cazul sa afli! Il poti face la tine acasa, amestecand tot felul de nuci, seminte si condimente. Felurile in care il poti manca sunt extrem de variate!

Ce este Dukkah? Un amestec egiptean de condimente, nuci si seminte prajite, care poate fi presarat aproape pe orice: de la oua la salate, legume coapte, supe, avocado, iaurt sau paine prajita. Poate fi amestecat cu putin ulei de masline si uns pe o lipie. Practic, cand te intrebi ce este Dukkah, afli ca aceasta combinatie de condimente adauga aroma si o textura usor crocanta aproape oricarui tip de gustare.

Ce este Dukkah si unde il poti gasi

Dukkah este foarte popular in multe tari orientale si a ajuns sa fie inclus si in meniurile din unele restaurante din Statele Unite, scrie Mindbodygreen.com. Unii il servesc cu dovleac copt, altii cu salata de varza kale sau il presara in churros sau salata de sfecla rosie.

Citește și:

Poti gasi Dukkah in magazinele cu mirodenii, dar e foarte simplu sa il faci si acasa. E chiar mai indicat sa ti-l faci tu insati, pentru ca poti varia cantitatile si il poti face atat de aromat cum iti place. Reteta pe care ti-o sugeram are caju si alune de padure, dar le poti inlocui, dupa gust, cu fistic, migdale sau nuci de macadamia.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Quanthem, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.