Setari Cookie-uri

Supa crema de fasole mung - un deliciu de incercat!

Daca vrei sa faci o mancare gustoasa, iti recomand supa crema de fasole mung. Trebuie sa folosesti acest amestec de prafuri si seminte, ca sa iasa perfect.

Se zice ca secretul oricarei supe sau oricarui preparat culinar consta in condimente. Daca vrei sa faci o mancare gustoasa si rapida, iti recomand supa crema de fasole mung. Trebuie sa folosesti un amestec special de prafuri si seminte, ca sa-ti iasa ca la carte.

Sigur ai in bucatarie borcanele cu condimente care mai de care mai apetisante si aromate. Verifica daca ai si seminte de coriandru, turmeric, ardei iute uscat, seminte de anason, seminte de chimen, scortisoara, anason, piper alb, schinduf, nucsoara si cuisoare. Din ele faci un amestec tip curry senzational, pe care il poti folosi ca sa gatesti supa crema de fasole mung, spun cei de la responsibleeatingandliving.com. O sa ramai si tu surprinsa de rezultat!

Fasolea mung fierbe rapid si are un gust aparte. Nu stii ce este fasolea mung? Nimic mai simplu. Este vorba despre soia verde.

Citește și:

De ce ai nevoie pentru supa crema de fasole mung

Mai intai, aduna ingredientele si apoi respecta intocmai pasii. Ai nevoie de doua cesti de fasole uscata mung, o ceapa curatata si tocata, trei morcovi taiati felii, o lingurita de chimen, o jumatate de lingurita de pudra de alge, doua lingurite de pudra curry (din seminte de coriandru, turmeric, ardei iute uscat, seminte de anason, seminte de chimen, scortisoara, anason, piper alb, schinduf, nucsoara si cuisoare), opt pahare de apa si iaurt sau smantana fara lactoza.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: KUNG MIN JU, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.