Heathrow este primul aeroport din lume care realizeaza filmulete de Craciun. Pentru acest an compania a realizat un clip extrem de emotionant intitulat: "Intoarcerea acasa - cel mai frumos cadou pentru toata lumea." si prezinta drumul a doi ursuleti de plus batranei.

O poveste minunata de Craciun

Batranica Ursulet isi trezeste usor sotul adormit imediat ce pilotul pregateste avionul pentru aterizare. Drumul catre casa este presarat cu numeroase mici obstacole care emotioneaza oamenii pana la lacrimi.

Clipul a fost filmat timp de trei zile. O echipa speciala a incercat sa filmeze in mai multe terminale, pe aerodrom dar si in locatii restrictionate. Spotul, creat de firma franceza Havas, a fost postat pe Youtube si preluat de toate site-urile internationale, in doar cateva zile de la lansarea lui devenind viral.

Pregatiti-va servetelele (este posibil sa curga cateva lacrimi)... Un minut intens, plin de emotie si sensibilitate. Inca o dovada ca sarbatorile nu sunt despre cadouri. Sarbatorile sunt despre iubire si familie.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Bunatatea, o cale spre fericire!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: