Setari Cookie-uri

12 Lucruri la care sa renunti in 2017

Renunta la aceste lucruri si schimba-ti viata in 2017.

Scapa de aceste lucruri si depaseste-ti temerile in 2017.

1. Renunta la ideea ca totul trebuie sa fie asa cum planifici; ca trebuie sa stii exact cine vrei sa fii, ce vrei sa faci si ce viata trebuie sa ai. Trebuie sa inveti sa fii ok cu gandul ca prin viata poti trece fara sa stii anumite lucruri.

2. Renunta la ideea ca oamenii sunt 100% buni sau 100% rai. Concentreaza-te mai mult pe a te descoperi cum esti tu in realitate si ce trebuie sa faci pentru a fi o persoana mai buna.

3. Renunta la ura pe care o ai pentru corpul tau. Intelege ca este important sa fii sanatoasa, sa fii mandra de corpul tau si sa te simti bine. Insa, intelege si ca va exista intotdeauna ceva care sa nu iti placa la tine.

4. Renunta la furia fata de oamenii care te-au ranit. Iarta si mergi mai departe.

5. Renunta la oamenii care nu au depus eforturi in relatia voastra.

6. Renunta la ideea ca trebuie sa fii corect tot timpul. Esti om si este normal sa faci greseli.

Citește și:

7. Renunta la ideea ca este prea tarziu pentru a face o schimbare in viata ta. Niciodata nu este prea tarziu.

8. Renunta la ideea ca oamenii trebuie sa se schimbe pentru a ii iubi. Nu trebuie sa schimbi pe nimeni, ci din contra - accepta-i asa cum sunt.

9. Renunta la pesimism, la pasivitate, la tendinta de a te plange de viata pe care o traiesti. Ia-ti inima in dinti si fa schimbarile pe care le consideri necesare pentru a fi din nou fericita, pentru a detine controlul asupra vietii tale.

10. Renunta la ideea ca anxietatea sau depresia sunt lucruri rusinoase. Fii buna cu tine pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. Si inca ceva - intelege ca nu esti singura.

11. Renunta la presiunea pe care ti-ai impus-o pentru a fi perfecta. Imbratiseaza-ti defectele, imbratiseaza-ti esecurile, imbratiseaza-ti toate motivele care nu te fac perfecta si care te fac, de fapt, mai puternica.

Citește și:

12. Renunta la negativitate, la a spune ca nu esti suficient de buna sau nu esti suficient de vrednica pentru a primi dragostea in viata ta.

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.