Daca te intrebi care sunt cele mai importante obiceiuri ale unei femei fericite, nu te gandi la lucruri extravagante, pentru ca nu e asa! Cel mai simplu dintre ele este sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie. In felul acesta, ai sansa sa te bucuri mai mult de viata!

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Joana Amoêdo Leite, editor la Mindbodygreen.com, a constata ca stie cateva – sapte, mai precis – femei implinite, care au familie si prieteni apropiati si care ar putea fi modele de urmat pentru alte femei, mai putin norocoase. Asa ca le-a intrebat, pe fiecare dintre ele, care ar fi cele mai importante obiceiuri ale unei femei fericite. A adunat raspunsurile si a facut o scurta lista. A fost surprinsa sa afle ca fericirea lor venea din lucruri simple, care sunt usor de pus in practica! Iata ce a raspuns fiecare femeie:

7 obiceiuri ale unei femei fericite

1. Stie cum sa ceara ajutor

“Ceea ce a facut o mare diferenta in viata mea este faptul ca am stiut sa profit de ajutorul pe care l-am primit in cresterea copiilor. Am folosit aceasta sansa ca sa fiu o femeie mai multumita si ca sa imi fac timp si pentru lucrurile care imi fac placere”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: paultarasenko, Shutterstock

7 Lectii de viata puternice invatate din Alchimistul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: