Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Daca te intrebi care sunt cele mai importante obiceiuri ale unei femei fericite, nu te gandi la lucruri extravagante, pentru ca nu e asa! Cel mai simplu dintre ele este sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie. In felul acesta, ai sansa sa te bucuri mai mult de viata!

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Joana Amoêdo Leite, editor la Mindbodygreen.com, a constata ca stie cateva – sapte, mai precis – femei implinite, care au familie si prieteni apropiati si care ar putea fi modele de urmat pentru alte femei, mai putin norocoase. Asa ca le-a intrebat, pe fiecare dintre ele, care ar fi cele mai importante obiceiuri ale unei femei fericite. A adunat raspunsurile si a facut o scurta lista. A fost surprinsa sa afle ca fericirea lor venea din lucruri simple, care sunt usor de pus in practica! Iata ce a raspuns fiecare femeie:

7 obiceiuri ale unei femei fericite

1. Stie cum sa ceara ajutor

“Ceea ce a facut o mare diferenta in viata mea este faptul ca am stiut sa profit de ajutorul pe care l-am primit in cresterea copiilor. Am folosit aceasta sansa ca sa fiu o femeie mai multumita si ca sa imi fac timp si pentru lucrurile care imi fac placere”.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: paultarasenko, Shutterstock

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: