Setari Cookie-uri

Acesta este cel mai vizualizat videoclip al acestui an

YouTube Rewind 2016: La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2016

Google prezinta lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2016. In cea de a patra editie YouTube Rewind Romania, topurile includ, cu putine exceptii, creatii romanesti. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri incarcate in 2016 si sunt create pe baza vizualizarilor din Romania, luand in calcul si gradul de interactivitate al video-urilor si tipul lor.

Regasim aici continut creat de televiziunile traditionale, vlogguri, animatie sau parodii, alaturi de hit-urile acestui an. Anul 2016 a adus si primul vlogger al carui canal a depasit un milion de abonati: Mikey Has. In prezent, in Romania exista 4 canele de YouTube care au depasit bariera de 1 milion de abonati - RotonMusicTV, MediaProMusic, DubstepGutter si Mikey Has, alte doua canale trecand peste pragul de 2 milioane de abonati: Inna si Cat Music.

Cel mai popular videoclip de pe Youtube la nivel global este Adele Carpool Karaoke

Acest filmulet a fost realizat pentru rubrica Carpool Karaoke din emisiunea The Late Late Show prezentata de James Corden. In acest moment videoclip are 136,639,880 views si peste 1 milion de aprecieri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.