Nu le mai arunca niciodata! Beneficiile nebanuite ale ceaiului din coji de cartof

Nu le mai arunca niciodata! Beneficiile nebanuite ale ceaiului din coji de cartof

Cum se prepara ceaiul din coji de cartof si la ce este bun?

Din ce in ce mai multe persoane au inceput sa foloseasca tratamentele naturiste inaintea medicamentelor pentru ca acestea nu au reacrii adverse impotriva organismului. In plus, in cazul multor afectiuni, leacurile naturale dau rezultate rapide si chiar uimitoare.

Ei bine, poate nu stiai, dar cea mai importanta parte a cartofului este coaja. Aceasta are culori de la brun pana la rosu, galben sau chiar violet inchis. Coaja cartofilor contine pigmenti (flavonoide) cu actiune antioxidanta si antitumorala, vitamine din complexul B, fibre alimentare, compusi fenolici cu efect de reglaj asupra activitatii cardiace.

Daca vrei sa pastrezi toata aceasta bogatie de substante active, poti prepara un decoct de coji de cartofi. Acesta este un remediu la indemana si simplu de obtinut, cu rezultate remarcabile in boli grave.

Cum prepari decoctul (ceaiul) din coji de cartofi?

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: IgorGolovniov, Shutterstock


Kudika
15 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri