Setari Cookie-uri

Fericirea depinde de dragoste, nu de bani

Cu totii ne dorim sa fim fericiti si am face orice pentru asta. Ne dorim vacante exotice si haine scumpe, dar fericirea depinde de dragoste, nu de bani!

Contrar a ceea ce cred multi oameni, ca banii aduc fericirea, un studiu realizat la Londra arata altceva. Ca fericirea depinde de dragoste in mai mare masura decat de orice altceva!

Oricine a lansat faimoasa zicala ca “Banii aduc fericirea” s-a inselat amarnic! Chiar si studiile dovedesc ca nu e asa. Gasirea dragostei are un impact mai mare asupra multumirii de sine decat orice marire de salariu, oricat de consistenta ar fi, se arata intr-un studiu citat de Womansday.com.

Un grup de cercetatori de la Scoala de Economie din Londra a examinat o serie de factori care contribuie la fericirea unei persoane. Si s-a constatat ca fericirea depinde de dragoste mai mult decat de orice altceva.

Studiul, realizat pe 200.000 de persoane din Marea Britanie si din alte tari, sugereaza ca depresia si suferinta din dragoste sunt cele mai mari cauze ale nefericirii oamenilor. Pe de alta parte, o relatie plina de iubire are cel mai mare impact asupra fericirii, in timp ce cresterea salariului se afla printre ultimele motive ale starii de bine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.