Setari Cookie-uri

Poti sa scapi de vergeturi si sa ai o piele fara cusur? 3 mituri demontate!

Nu stii daca poti sa scapi de vergeturi? Circula multe informatii despre asta, dar multe dintre ele sunt doar mituri! Le demontam!

Vrei sa stii cum poti sa scapi de vergeturi si rascolesti internetul cautand tratamente-minune. Multe dintre lucrurile pe care le citesti sunt doar mituri! Adevarul e ca doar factorul genetic te poate scuti de ele! Totusi, daca apar, exista solutii!

Vergeturile sunt inestetice. Le poti face daca slabesti mult si brusc, dar si daca te ingrasi. De obicei, vergeturile apar la femeile aflate in ultimele luni de sarcina. Daca le faci, nu prea mai poti scapa de ele. In cel mai fericit caz le poti atenua.

Te intrebi, probabil, daca poti scapa de vergeturi. Asa se intreaba majoritatea femeilor si, tocmai de aceea, au aparut tot felul de mituri pe aceasta tema. Dar cei de la Sheknows.com au scris despre trei dintre ele, ca sa stii cum stau lucrurile, de fapt.

Cum poti sa scapi de vergeturi – 3 mituri

Mitul 1: Odata ce ti-au aparut, nu se estompeaza niciodata

Citește și:

Veste buna este ca acest mit este fals. Nu poti sa scapi de vergeturi complet, dar ele, in timp, se estompeaza. Nu raman inchise la culoare cum sunt imediat dupa ce apar, ci culoarea rosiatica devine alba sau nude in cativa ani. Si nu se vor mai observa atat de tare!

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Evgeniya Porechenskaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.