Setari Cookie-uri

Te minti singura! 6 lucruri pe care sa nu ti le mai spui

Uneori, cu totii ne spunem niste lucruri neadevarate, doar ca sa ne simtim mai bine. Dar nu e bine sa te minti singura, pentru ca vei evolua mai greu!

Cateodata, cu totii ne mintim in legatura cu anumite lucruri. De exemplu, te minti singura ca, de maine, o sa te culci devreme sau ca mamei tale chiar i-a placut esarfa pe care i-ai oferit-o de ziua ei. Fii realista si spune-ti adevarul, ca sa te poti dezvolta frumos!

Minciunile pe care ti le spui tu insati nu sunt lucruri care ranesc, dar te pot tine pe loc. Sunt lucruri in care alegi sa crezi cu incapatanare, desi, in sinea ta, stii ca nu sunt adevarate. Aceste minciuni nevinovate iti vor influenta comportamentul intr-un fel care nu te avantajeaza, noteaza Psychologytoday.com. Nici macar nu le consideri minciuni, sunt lucruri care iti creaza un anumit confort. Dar, pe termen lung, te fac sa stagnezi.

De ce sa nu te minti singura. 6 situatii

1 “Cand se va intampla X lucru, atunci va urma Y”

“Cand voi slabi, voi fi fericita”. Suna cunoscut? E o idee gresita sa crezi ca, atunci cand vei obtine un lucru, automat va veni si un altul, la fel sau chiar mai bun. Ca viata ta va deveni brusc mai buna daca vei face sau ti se va intampla un anumit lucru.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.