Setari Cookie-uri

Acestea sunt CELE MAI POPULARE rezolutii pentru anul 2017

Cele mai populare rezolutii ale anului 2017 postate pe internet.

Twitter a dezvaluit care sunt cele mai populare rezolutii pentru Anul Nou, subliniind faptul ca majoritatea oamenilor doresc sa vada o schimbare la ei, in primul rand, in 2017.

Dieta si exercitiile fizice par sa fie pe primele pozitii in acest top, in timp ce multi oameni isi doresc, de asemenea, sa fie mai informati, sa citeasca mai mult sau sa incerce lucruri noi.

1. Dieta, exercitii fizice si pierderea in greutate

Dupa atat de multe placinte cu carne si pahare de Prosecco consumate in exces pe parcursul sarbatorilor, era de asteptat ca multi oameni sa isi doreasca sa isi doreasca sa isi stabileasca cateva obiective pentru Anul Nou.

2. Citeste mai mult

In mod surprinzator, imediat dupa un corp sanatos se pozitioneaza dorinta de a citi mai mult in anul 2017.

3. Invata ceva nou

Topul se continua cu dorinta oamenilor de a isi largi orizonturile prin dobandirea unor noi deprinderi sau chiar construirea unui alt hobby. O limba noua, pictura, un joc nou.

Citește și:

4. Economiseste bani

Speranta de a nu mai cheltui atat de mult se claseaza pe locul al patrulea. Oamenii isi doresc sa economiseasca bani pentru a se bucura si de lucruri care sa le aduca fericirea, precum mici excursii sau vacante in locuri exotice.

5. Sa fii mai dragut, mai bland si mai rabdator

A deveni o persoana mai buna pare sa fie o rezolutie pentru o multime de oameni in acest an.

6. Schimba-ti locul de munca

Sunt multe persoane care simt ca stagneaza in cariera sau chiar nu le place deloc locul de munca sau colectivul, motiv pentru care una dintre cele mai populare rezolutii pentru 2017 este si schimbarea locului de munca.

7. Doneaza mai mult

Un lucru foarte dragut este ca oamenii s-au gandit si la oamenii care sunt mai putin norocosi - multi isi doresc sa faca voluntariat, sa doneze mai mult si sa simta ca ii ajuta pe cei din jurul lor.

Citește și:

8. Bea mai putin alcool

Dupa Craciun si Revelion, era si normal ca aceasta rezolutie sa fie una dintre cele mai populare, nu credeti?

9. Dormi mai mult si relaxeaza-te pe cat poti

Cu un program extrem de ocupat, nu este de mirare ca o multime de oameni isi doresc un 2017 mai relaxant, in care sa aiba mai mult timp liber pentru a face lucrurile care ii fac fericiti.

10. Fa-ti noi prieteni

Daca vrei sa iti faci noi prieteni, de ce sa nu incepi cu colegii de la locul de munca? Deja ii cunosti si te poti apropia mult mai usor de ei.

foto interior si prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.