Setari Cookie-uri

Placeri vinovate: Cele mai frumoase 15 coloane sonore din telenovele

Daca ai crescut urmarind telenovele, ai suferit, ai ras, ti-ai imaginat ca faci parte din aceea lume sau ai invatat spaniola, ai nevoie doar de primele acorduri ale celor mai frumose melodii din telenovele pentru a te transpune instant in acele timpuri.

Thalia – Marimar

Mai amuzant decat subiectul acestei telenovele este genericul de inceput interpretat de nimeni alta, decat Thalia. Adevarul este ca doar ea ar fi putut sa cante o asa melodie si sa o faca intr-un mod atat de simpatic.

Laura Pausini – Cabecere „La Madrastra”

Laura Pausini nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar melodia de generic pentru telenovela „La Madrastra” se afla printre cele mai frumoase melodii de dragoste.

RBD - Rebelde

Melodia de generic pentru serialul fenomen Rebelde. Unul dintre lucrurile care au marcat acest serial a fost formarea grupului muzical RBD care a depasit cu mult succesul serialului. Melodia devenind coloana sonora a multor momente si amintiri ale adolescentilor din anul 2000.

Alejandro Fernandez ft Beyonce - Amor Gitano

Telenovelele au avut atat de mare succes incat melodiile incluse in coloana sonora s-au transformat in hituri, cu atat mai mult daca erau interpretate de artisti internationali. In acest caz, Beyonce alaturi de Alejandro Fernandez, au compus melodia de generic pentru telenovela de succes Zorro: La Espada y la rosa. Trebuie sa recunosc imi place mai mult Antonio Banderas in rolul lui Zorro.

Citește și:

Juan Lopez - Locura de amor

Inainte de Pretty Little Liars sau alte seriale cu tineri, a fost telenovela mexicana Locura de amor, una dintre cele mai de succes telenovele difuzate vreodata in Romania, reusind sa cucereasca de la primele episoade adolescentii anului 2000.

Thalia - Rosalinda

Subiectul acestei telenovele este acelasi ca in toate telenovelele in care a jucat Thalia, mai exact, fata saraca se indragostete de baiatul bogat. Thalia, numita „regina telenovelelor” a facut inconjurul lumii cu rolul Rosalindei, productia fiind vanduta in peste 150 de tari din toata lumea.

Tie care iti place si de care iti era dor cel mai mult?

Foto prima pagina: Pavel L Photo and Video, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.