comunicat de presa
Chef bucatarul cu o experienta de peste 15 in restaurantele din Italia, a colaborat cu bucatari premiati cu stele Micheline precum Vittorio Fusari si Philippe Leveille si propune un meniu cu o varietate de specialitati marchigiane pe baza de peste si fructe de mare. Pentru a raspunde si celor mai exigente gusturi, in bucatarie se folosesc doar produse de ce mai buna calitate, cele mai multe dintre ingrediente fiind aduse din Italia, iar atat paine, cu maia, cat si inghetata sau alte produse complementare sunt preparate in bucataria Sardin.
Ideea restaurantului Sardin a luat nastere din dorinta fondatorilor de a manca bine si de a le oferi bucurestenilor posibilitatea de a savura preparate traditionale specifice zonei de Nord a Italiei si nu numai. Restaurantul se mandreste cu o varietate de vinuri care se completeaza perfect cu ideea gastronomiei italiene.
Atmosfera din Sardin este una prietenoasa si plina de voie buna. Entuziasmul se simte in aer de cand intri si este exact genul de atmosfera de care poti deveni usor dependent. Printre preparetele de baza din meniu o sa regasiti paste si risotto cu fructe de mare, peste proaspat de captura, dar si alte preparate.
Spune-ti parerea!