Setari Cookie-uri

1o filme de vazut cand treci printr-o perioada grea. Iti vor face ziua mai frumoasa!

O lista cu filme deosebite care merita vazute oricand dar, in special, atunci cand treci prin momente mai dificile, cand simti ca nu mai poti sau cand pur si simplu ai nevoie de o infuzie de optimism in viata ta.

Safety Not Guaranteed

Nu exista garantii. Din prisma fricii nu sunt indeajuns de puternice, iar din prisma iubirii nu sunt necesare.

Calator in timp este un film deosebit prin prisma faptului ca iti ofera exact ceea ce ai nevoie, dar contiuna sa te suprinda in acelasi timp, iar eu ador filmele care au curajul de a fi minunat de ciudate si care reusesc sa ma inspire. O sa va las sa-l descoperiti fara sa va dezvalui prea multe. Un barbat publica un anunt conform caruia ar cauta pe cineva care sa il insoteasca intr-o calatorie in timp, iar trei angajati ai unei reviste se intrec in a-i lua un interviu.

Midnight in Paris

Dragostea reala si adevarata creeaza un ragaz de la moarte.

Un film deosebit in stilul caracteristic lui Woody Allen, un omagiu adus celui mai romantic oras din lume, o lectie de cultura generala si o provocare pentru imaginatia fiecaruia dintre noi. Un film cu o distributie impresionanta: Rachel McAdams, Marion Cotillard, Owen Wilson, Miachael Sheen sau Tom Hiddleston, fiecare interpretandu-si rolul intr-o maniera ireprosabila. Miezul noptii in Paris transmite un mesaj unic in ceea ce priveste prezentul pe care de multe ori in loc sa-l traim si sa-l facem cat mai bun posibil, il ignoram tanjind dupa trecut si vremurile de altadata care sunt doar niste iluzii. Cu toate acestea, pasul in trecut pe care il face personajul Gil (Owen Wilson), intalnirea cu personalitati remarcabile precum Ernest Hemingway, Scott Fitzgerald, Salvador Dali sau Pablo Picasso, il fac in sfarsit sa-si dea seama de deciziile pe care trebuie sa le ia in lumea reala si isi deschide in sfarsit ochii.

Citește și:

Silver Linings Playbook

Viata ti se intampla in timp ce tu esti ocupat sa-ti faci planuri!

Vi s-a intamplat vreodata sa va placa atat de mult un film incat sa vreti sa-l revedeti imediat dupa ce l-ati terminat? Mie da, cu filmul Scenariu pentru happy-end. L-am vizionat zambind aproape tot timpul, bucurandu-ma atat de poveste, cat si de interpretarea impresionananta a actorilor. Este unul dintre acele filme bune care reusesc sa-ti dea o stare de bine si in timp ce te uiti la el si dupa, cand iti amintesti momente si replici. Filmul ofera doza aia de optimism de care fiecare dintre noi are nevoie din cand in cand si ne invata depre ce inseamna tandrete, vulnerabilitate, incredere, despre ce e de facut atunci cand iti doresti pe cineva care nu este si nu a fost niciodata pentru tine si ca, uneori, finalurile fericite depind de gasirea oamenilor care sa traiasca impreuna cu noi in nebunia noastra, nu a celor care sa ne ajute sa evadam din ea.

Citește și:

Crazy, Stupid, Love

Dragostea dureaza trei ani sau de fapt fiecare dintre noi isi are jumatatea in aceasta lume?

Un film care nu are cum sa nu te bine dispuna, incepand de la poveste, pana la glumele foarte reusite. A naibii dragoste ofera un raspuns intr-o maniera cu totul deosebita la intrebarea: exista cu adevarat suflete pereche? Filmul surpinde si exact in momentul in care pare sa fie ca toate celelate comedii romantice, fix atunci incepe sa functioneze si sa te intrige mai tare. Mai mult decat atat, din distributie fac parte doi dintre actorii mei preferati, mai exact Emma Stone si Ryan Gosling, care de altfel au facut echipa buna si in La La Land.

Foto prima pagina: BABAROGA, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.