Setari Cookie-uri

Wear a... smiley?! 10 exemple de emoji care fac viata mai frumoasa si in afara telefonului

Emoji e mai mult decat un trend trecator. Emoji is the new black. Precum culoarea LBD, ca sa-l parafrazez pe Dior, emoji-ul poate fi folosit oricand, la orice varsta, cu orice ocazie.

6. Emoji de spart gheata la prima intalnire

Unele emoji ne ajuta sa decidem din prima daca in fata noastra sta o minte pereche. (Ceea ce, in opinia mea, e mai important decat un suflet pereche, dar divaghez.) Cum anume reuseste un simplu emoji sa faca lumina intr-o parte din viata noastra - cea amoroasa - in care noi de capul nostru orbecaim mai mereu? Aceasta super-putere a ideogramei sta de fapt in prima jumatate - “idea” - nu neaparat in “grama”. Introdu in conversatia de la urmatorul tau date unul din subiectele controversate lansate sau imortalizate de emoji si impusti doi iepuri din oficiu. Unu, arati ca esti la curent cu actualitatea - stii ca Bill Cosby “a facut-o”, cum arata emoji-ul lui Amber Rose, sau ca lui Apple i-a fost cenzurat emoji-ul pistol pentru ca armele n-au ce cauta printre fete zambitoare. Si doi, inevitabil afli si parerea lui despre niste idei spinoase care dezbina casnicii - deci e mai bine sa stii o treaba de-acum!

Citește și:

7. Emoji de aplicat pe absolut orice textila

Pentru bugetele mai mici, peticele emoji care ridica blugul sau geanta tote la alt nivel prin aplicarea cu fierul de calcat, sau chiar broderiile emoji din paiete, pentru un look mai glam, sunt o alternativa accesibila la piesele de designer. Trendul vestimentar cu broderii emoji este vedeta verii, si de ce n-ar fi? Intruchiparea fizica a indemnului “wear a smile!”, peticele de zambareti merg ca manusa trendului do-it-yourself, dovedind ca starea de bine nu tine de adancimea buzunarului.

8. Emoji de izolat toata casa... impotriva tristetii

Iernile mohorate, zilele cu ploaie, orice dimineata de luni - pentru ele s-au inventat decoratiunile pentru casa in forma de emoji! In aceasta Era de Aur a Emoji-ului, gasim emoji de plus, perne emoji, pana si papuci pufosi de casa in forma de emoji. Sigur, nu trebuie sa exagerezi cu de-moji-coratiunile, doar nu construiesti decorul pentru Charlie and the Emoji Factory! Dar chiar si doar un puf in forma de (sa-i spunem) inghetata maronie, sau o pernita de taburete cu o fata galbuie care face cu ochiul, aduce orice camera la temperatura zambetului :)

Citește și:

    9. Emoji de purtat, jucat si mancat la orice party

    💩💩💩 macs! Couldn't help myself😂 also check out my interview for @sweetyhigh! Loved being a part of their site😝

    A post shared by Meghan | Rosko (@nutmegandhoneybee) on

    Aici, da, trebuie sa exagerezi! De ce o petrecere tematica emoji? Pentru ca… poti. Oferta de emoji pentru party este expresia perfecta a nebuniei care s-a tesut organic, viral in jurul micutelor desene - de la masti si prajiturele, pana la Twister si mima, absolut orice ai putea concepe si pregati pentru o petrecere poate fi, si a fost, emojificat. Ca esti adolescenta, mama de adolescenta sau pur si simplu ai acese de adolescentism (la asta pledez vinovata eu), urmatorul bairam dat de tine va fi emoji-EPIC!

    10. Emoji de admirat la MoMA, pentru norocosii care au drum prin NY

    Citește și:

      In holul muzeului New York-ez, a stat, pana in martie, o instalatie cu vizualuri 2D si animatii, unde erau expuse primele emoji create vreodata. Create de artistul grafic Shigetaka Kurita pentru pagere si mobilele de pe vremuri (1999), ideogramele primitive sunt clar stramosii emoji-ului de azi si meritau legitimate de, si admirate intr-un spatiu ca Muzeul de Arta Moderna. Ele sunt, de fapt, precursorii artei digitale moderne, in cea mai faimoasa forma a ei sub care se prezinta azi miliardelor de posesori de telefoane mobile. Care poate fac, sau nu, legatura intre emoji si arta...

      Tu ce crezi despre invazia emoji-urilor in realitatea palpabila? Ai lasat emoji-ul sa intre in conversatiile intime de pe telefon, dar il lasi sa-ti intre si in pat, in sifonier si… in stomac? Spune-mi in comentarii.

      foto prima pagina: ober-art, Shutterstock

      Vizionare placuta


      Kudika
      27 Aprilie 2017
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.