Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase filme pe care orice femeie trebuie sa le vada singura

Filme frumoase pe care orice femeie trebuie sa le vada atunci cand are nevoie sa gaseasca puterea de a o lua de la capat si de a-si trai viata asa cum isi doreste.

7. Eat Pray Love

De multe ori uitam ca viata ar trebui privita ca o calatorie, iar uneori este nevoie sa-ti schimbi directia daca drumul este gresit. Mananca Roaga-te Iubeste este unul din acele filme frumoase bune de vazut atunci cand te simti pierduta si nu stii pe ce drum sa o iei. Ne arata ca exista mai multe moduri in care poti lupta cu monotonia, ca nu trebuie sa dai explicatii nimanui pentru felul in care alegi sa-ti traiesti viata si ca te poti duce sa vezi lumea cu scopul de a te regasi. Frumusica Julia Roberts ne duce intr-o calatorie minunata prin frumoasa Italia, enigmatica India si superba Indonesia.

8. Miss You Already

O prietenie adevarata pusa la grea incercare. Jess (Drew Barrymore) si Milly (Toni Colette) sunt cele mai bune prietene inca din copilarie si au impartit extrem de multe momente frumoase, secrete, haine, experiente, iar diferentele dintre ele le-au ajutat sa aiba o prietenie si mai stransa. Vietile lor sunt, insa, date peste cap in momentul in care Milly afla ca are cancer la san si are nevoie de Jess mai mult ca oricand.

Citește și:

9. Bride Wars

Razboiul mireselor este o comedie romantica, plina de momente care mai de care mai amuzante, avand toate ingredientele unui film reusit. O poveste despre viata, iubire, prietenie si planificarea nuntii de vis care se va transorma intr-un adevarat razboi.

10. Coco Before Chanel

Un film motivational despre viata femeii extraordinare din spatele imperiului Chanel. Gabrielle Bonheur Chanel este femeia care a revolutionat lumea modei si a schimbat cursul istoric al acesteia, prin lupta apriga de integrare intr-o societate care era complet diferita in comparatie cu ideile ei inovatoare si originale in ceea ce priveste imaginea femeii moderne. De la o cantareata intr-un bar din provincie la detinatoarea unui imperiu de afaceri, calatoria lui Coco Chanel este absolut remarcabila.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.