Setari Cookie-uri

Top 10 seriale noi care nu te vor lasa sa dormi

Seriale noi pe care merita sa le urmaresti anul acesta si care se vor transforma imediat in favoritele tale.

7. Feud

Trebuie sa recunosc ca sunt o fana a enigmaticului si ciudatului, as putea spune, regizor Ryan Murphy. Printre creatiile sale nebunesti se numara seriile antologie American Horror Story sau American Crime Story. Cea mai recenta serie antologica a acestuia, pune accent pe rivalitatea faimoasa din istoria moderna dintre actritele emblematice Bette Davis si Joan Crawford, in timp ce filmau What Ever Happened to Baby Jane? Rolurile acestora sunt interpretate de alte doua mari actrite: Susan Sarandon (Davis) si Jessica Lange (Crawford), iar din distributie mai fac parte si alte nume mari ale cinematografiei, precum: Catherine Zeta Jones, Kathy Bates, Alfred Molina sau Stanley Tucci.

8. Iron Fist

Printre serialele noi care merita urmarite se numara si Iron Fist, care spune povestea lui Daniel Rand, un orfan luat de catre cetatenii orasului mistic K’un-Lun. Aici, Rand invata arte martiale si, in cele din urma, se intoarce la New York pentru a razbuna moartea parintilor sai. Personajul Iron Fist va face parte si din alt serial care apare tot in 2017, The Defenders alaturi de alti 3 supereori din universul Marvel.

Citește și:

9. Girlboss

Noul serial de comedie Girlboss este inspirat de autobiografia populara a Sophiei Amoruso, cea care a fondat si a devenit director economic si director de creatie al Nasty Gal, o companie care vinde haine online si care valoreaza sute de milioane de doalari. Pana sa ajunga aici, Sophia si-a petrecut adolescenta facand autostopul, mancand din tomberoane, fiind mereu falita si furand maruntisuri. Calea catre succes a pornit din momentul in care a inceput sa vanda haine vintage pe eBay.

10. Taken

Nu cred ca mai exista cineva care sa nu fi vazut macar un film din seria Taken cu Liam Neeson in rolul principal, despre agentul al carei fiica este rapita si care porneste in cautarea raufacatorilor, omorandu-i ca un razboinic modern pe fiecare, pana o salveaza. Serialul, insa, se va concentra pe modalitatea in care Bryan Mills, isi dobandeste abilitatile pentru care va deveni cunoscut in cariera sa de agent special. In primul film acesta ii spune unui dintre rapitori la telefon: „Ceea ce am este un set de abilitati cu totul speciale, abilitati pe care le-am dobandit de-a lungul unei cariere foarte lungi, abilitati care ma transforma intr-un cosmar pentru oamenii ca tine.”

Citește și:

Daca se numara unul dintre ele printre favoritele voastre sau vreti sa stiti mai multe detalii, astept cu drag comentarii.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.