Setari Cookie-uri

10 Filme de dragoste noi care te vor cuceri pentru totdeauna

Filme de dragoste noi si captivante despre frumusetea iubirii care trece dincolo de timp si spatiu.

7. The Space Between Us

Cum este vazut Pamantul prin ochii primului om nascut pe Marte? Filmul The Space Between Us, o combinatie deosebita intre un film SF si un film de dragoste, descrie o frumoasa poveste de iubire interplanetara dintre un baiat nascut pe Marte si o pamanteanca.

8. Me Before You

Printre cele mai frumoase filme de dragoste noi, Inainte sa te cunosc, adaptarea romanului omonim de JoJo Moyes, este o poveste de dragoste care s-a transformat rapid in preferata generatiei de azi. O iubire neasteptata intre doi oameni care, aparent, nu au nimic in comun. O poveste dulce-amaruie despre dragoste si renuntare.

9. Love and Friendship

Un film care va fi cu siguranta pe gustul fanilor filmelor de epoca, Love and Friendship este o adaptare a nuvelei scrisa de Jane Austin, despre senzationala Lady Susan Vernon interpretata de Kate Beckinsale. Aceasta reuseste, cu ajutorul acestui rol, sa-si arate din nou talentul actoricesc. Lady Susan este o tanara vaduva fermecatoare si manipulatoare, care are, dupa moartea sotului sau, o misiune clara: aceea de a gasi un sot atat pentru ea, cat si pentru fiica sa. Planurile atent gandite ii sunt insa date peste cap atunci cand in viata ei apar doi tineri, fermecatorul Reginald DeCourcy (Xavier Samuel) si bogatul Sir James Martin (Tom Bennett).

Citește și:

10. Collateral Beauty

“Asigura-te ca suprinzi frumusetea ascunsa..”

Collateral Beauty: A doua sansa este un film absolut fabulos, o drama cuprinzatoare si profunda cu un mesaj deosebit. Actiunea si premisa acestuia se invart in jurul a 3 concepte abstracte: Iubirea, Timpul si Moartea. Un film care ne invata sa privim ce e frumos in viata chiar daca pierdem aproape tot, care incearca sa explice intr-un mod rational si rezonabil viata, suferintele si pierderile, un film care ne ajuta sa gasim acel imbold ascuns din sufletul nostru care sa ne faca sa luptam si sa traim, chiar si atunci cand totul in jur se destrama.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.