Setari Cookie-uri

11 Filme bune despre calatorii care iti vor schimba perspectiva asupra vietii

Inspira-te din cele mai bune filme despre calatorii si pregateste-te pentru aventura vietii tale!

5. Under the Tuscan Sun – Toscana, Italia

Pentru toti romanticii din lume, pentru toti care cred in puterea magica a unui loc fascinant, acesta este unul dintre cele mai frumoase filme cu si despre calatorii, care suprind perfect magia Italiei. Actrita Diane Lane face o treaba minunata in film si indeplineste fantezia tuturor (a mea cu siguranta). Nu v-ar placea sa aveti posibilitatea sa va cumparati o vila in Toscana dintr-un capriciu? Personajul interpretat de Diane Lane ne arata ca indepartarea de tot si mutarea in alta tara pot uneori sa iti vindece complet sufletul si sa remedieze problemele din viata ta.

6. The Secret Life of Walter Mitty – Islanda, Groenlanda

Printre filmele mele preferate se numara si acesta, care reuseste de fiecare data cand il vad sa ma scoata din cele mai rele stari, ma face sa visez si ma inspira la calatorie. Dupa aparitia filmului, Islanda a inregistrat o crestere exploziva in ceea ce priveste turismul si pe buna dreptate deoarece este o tara impresionanta.

Citește și:

7. In Bruges – Belgia

Trebuie sa recunosc ca dupa ce am vazut pentru prima data acest film m-am indragostit iremediabil de fascinantul orasel Bruges si mi-am promis ca o sa ajung acolo. Am reusit si pot sa spun ca este unul dintre locurile care m-au impresionat pana la lacrimi si care va avea mereu un loc aparte in inima mea. Filmul este o comedie neagra despre doi ucigasi irlandezi care incearca sa se ascunda dupa ce o misiune merge prost si un ucigas nevinovat este ucis. Filmul este imprevizibil, amuzant si trist toate acestea in timp ce prezinta frumusetea de basm a orasului Bruges.

8. Lost in Translation – Tokyo, Japonia

In afara faptului ca este un film absolut incredibil acesta reuseste sa te duca in inima si haosul orasului Tokyo. Rataciti in propriile vieti, fara a putea dormi, doi americani se intalnesc in barul de noapte al unui hotel din Tokyo in care sunt cazati. El, un actor celebru venit aici pentru a filma o reclama, ea o tanara absolventa de facultate, sotia inadaptata a unui fotograf de moda. Aceasta intalnire intamplatoare ii va face sa se aventureze prin Tokyo, sa traiasca tot felul de experiente si sa descopere o noua perspectiva asupra vietii lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.