Setari Cookie-uri

11 Filme bune despre calatorii care iti vor schimba perspectiva asupra vietii

Inspira-te din cele mai bune filme despre calatorii si pregateste-te pentru aventura vietii tale!

9. Midninght in Paris – Franta

Un film deosebit, in stilul caracteristic lui Woody Allen, un omagiu adus celui mai romantic oras din lume, o lectie de cultura generala si o provocare pentru imaginatia fiecaruia dintre noi. Pe tot parcursul filmului suntem purtati pe strazile inguste si magice, actiunea petrecandu-se intr-o atmosfera pariziana misterioasa.

10. Eat Pray Love – Italia, India, Bali

De multe ori uitam ca viata ar trebui privita ca o calatorie si ca, uneori, este nevoie sa schimbam directia atunci cand drumul pe care am pornit este gresit. Frumusica Julia Roberts ne poarta pe tot parcursul filmului intr-o calatorie initiatica prin frumoasa Italia, enigmatica India si spectaculosul Bali, Indonezia.

11. The Way - Spania

Un film absolut emotionant care nu are cum sa nu iti intre la suflet. Acesta il are in centru povestii pe Tom, un doctor american care se deplaseaza in Franta pentru a ridica cenusa fiului sau care a murit in timp ce ce calatorea „El Camino de Santiago” (Drumului Sfantului Iacob), din Franta la Santiago de Compostela (Spania). Este legendara ruta de pelerinaj catre Catedrala Santiago de Compostela din nord-vestul Spaniei, unde se spune ca se regasesc moastele sfantului. Un film despre o calatorie atat fizica, dar mai ales spirituala.

Citește și:

Foto prima pagina: soft_light, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.