Setari Cookie-uri

8 seriale noi care te vor tine cu sufletul la gura din toamna 2017

Seriale noi care se vor transforma in placerile tale vinovate!

5. Life Sentence

Daca ati urmarit serialul Pretty Little Liars atunci cu siguranta o cunoasteti pe Lucy Hale care a interpretat-o pe Aria. In Life Sentence Hale este Stella Abbott o tanara diagnosticata cu cancer in faza terminala care afla ca nu va muri din cauza bolii. Desi este o veste nemaipomenita, Stella traise pana in acel moment ca si cum fiecare zi ar fi putut fi ultima, iar acum este nevoita sa-si puna ordine in viata.

6. Ghosted

Un altfel de serial in stilul Dosarele X, de aceasta data cu o portie zdravana de umor. Unul crede cu tarie in existenta fenomenelor paranormale, celalat este un sceptic, ambii sunt fortati sa lucreze impreuna, sa dezvaluie misterele paranormale din Los Angeles si sa salveze lumea.

7. Young Sheldon

Fanii serialului The Bing Bang Theory au parte de o mega supriza, mai exact un prequel al serialului fenomen, care il va avea ca protagonist pe tanarul Sheldon Cooper si aventurile lui alaturi de familia sa din East Texas si viata de licean la varsta de doar 9 ani. Inca de cand a fost anuntat, serialul a fost asteptat cu mult entuziasm, cu atat mai mult, cu cat in The Big Bang Theory s-a tot vorbit despre copilaria lui Sheldon. Episoadele il vor avea ca narator pe Jim Parsons, cel care l-a interpretat pe Sheldon in TBBT.

Citește și:

8. Wisdom of the Crowd

Wisdom of the Crowd - trailer from krsk on Vimeo.

Cu o premisa interesanta si convingatoare, serialul Wisdom of the Crowd este bazat pe formatul israelian cu acelasi nume si pe ideea ca un million de persoane sunt mai bune decat una singura. Jeremy Piven interpreteaza un vizionar, inventator si pionier in domeniul tehnologic care creeaza o aplicatie inovatoare care se bazeaza pe crowdsourcing cu scopul de investiga si a afla cine i-a ucis fiica.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.