Setari Cookie-uri

Decoratiuni luminoase pentru atmosfera cozy

Rasfata-te! Ai grija de sufletul si mintea ta! Fa-ti zilele mai frumoase! Ai nevoie de o decoratiune luminoasa, o canapea, o patura pufoasa si un film captivant.

De cand ma stiu am iubit agitatia si am fost dependenta de oameni. Nu am suportat ideea de a sta singura mai mult de 60 de minute si nici sa locuiesc undeva departe de galagiosul Bucuresti. Nici macar parcurile nu imi placeau. Prea multa liniste.

De patru ani, insa, de cand m-am mutat singura in apartament, situatia s-a schimbat total. Am dormit singura inca din prima seara, cand nu aveam decat mobila in bucatarie si o saltea sparta pe care sa dorm. Tin minte ca ploua torential si tuna infricosator, dar eu imi creasem un coltisor cozy in care ma simteam in siguranta.

Salteaua dezumflata, o patura, o perna si o fotografie in rama, laptopul, ursuletul de plus si o decoratiune luminoasa care sa-mi tina de urat pana a doua zi. A fost o seara magica.

Decoratiuni luminoase pentru un somn linistit

Mai tarziu, cand casuta mea a inceput sa prinda contur, am primit cadou de la singura vecina cu care m-am imprietenit o instalatie de pom cu leduri albe. Din acel moment si pana acum doua luni, cand mi s-a ars, acea instalatie mi-a luminat in fiecare seara apartamentul, transformandu-l in cel mai primitor loc. O spun eu si toti cei care ma viziteaza.

Citește și:

Am fost obisnuita sa am o luminita aprinsa pe timp de noapte inca de cand locuiam cu ai mei si eram o copila. Tata pusese cate un beculet mic in fiecare camera, in baie si la bucatarie, pe holuri. Nu stiu exact de ce a facut-o, dar eu i-am multumit de fiecare data, desi, obisnuita asa, imi era greu sa ma acomodez cand vreo prietena ma invita sa dorm la ea.

Atunci cand imi petreceam serile pe la altii, era musai sa existe in camera in care dormeam eu o decoratiune luminoasa. Valabila si acum.

Undeva intr-un colt al camerei trebuie sa stea o lampa care sa lumineze usor. Stiu, uneori copilul din mine se trezeste seara si ii e frica de monstrii de sub pat.

Decoratiuni luminoase

Veioza din lemn in forma de stea Ghirlanda colorata cu 10 becuri

Decoratiuni luminoase pentru coltul de relaxare

Departe de povestea mea, mai este un adevar: decoratiunile luminoase sunt o necesitate. Consider ca este absolut necesar ca in orice casa, oricat de mica ar fi, sa existe un colt intim, un refugiu, de colt de relaxare, cu o canapea, un scaun sau un fotoliu si o masuta cu veioza.

Citește și:

O veioza care sa ne lumineze gandurile si visele, care sa ne bage si mai adanc in lumea fantastica a unei carti si sa ne inspire sa scriem cu sufletul in jurnal sau inca o pagina din autobiografie. Chiar si daca stai la curte te poti bucura de un astfel de loc amenajat afara, ceea ce mi se pare si mai cool.

Daca in situatiile prezentate este nevoie de o lampa cu luminozitate mai mare, in momente ca vizionarea unui film sau o cina romantica, este suficienta o decoratiune luminoasa in forma de stea sau una cu mici gaurele prin care sa iasa lumina.

Decoratiuni luminoase

Decoratiune luminoasa stea Felinar cu led auriu

Data viitoare cand ai o seara libera, incearca urmatoarea reteta: o canapea confortabila, o patura moale, un film captivant sau o carte, cateva betisoare parfumate si o decoratiune luminoasa. O sa ai parte de cele mai benefice ore petrecute cu tine.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.