Setari Cookie-uri

Alexandra Crisbasan, fata indragostita de fotografia fine art

Proiectul Fotografia, pasiune si meserie prezinta o noua poveste despre dragostea pentru fotografie.

Alexandra a ajuns la F64 in urma cu un an, cand, proaspat absolventa de liceu, a vrut sa profite mai mult de vacanta de vara si pana toamna sa-si gaseasca un loc in care sa-si manifeste cat mai bine viziunea fotografica. „Invatamantul artistic din Romania m-a convins ca aceasta este singura cale, pentru mine. Asadar, pe la sfarsitul verii am inceput sa ma interesez de job-uri care sa aiba cat de cat legatura cu pasiunile mele, scrisul, fotografia si grafica. Inevitabil, am ajuns si pe site-ul F64, la rubrica de job-uri”, explica aceasta. Acum face parte din echipa care se ocupa de blogul magazinului, scrie povestile fotografice ale prezentului sau ale trecutului si fotografiaza.

De la primele poze trase cu telefonul si primele experimente in Photoshop, Alexandra a ajuns acum la un Olympus OM-D E-M10 cu un obiectiv 14-42mm, Sigma 30mm, plus un Fujifilm Instax si HTC Desire Eye. Telefonul este folosit zilnic pentru instantanee de cotidian, iar la camera recurge doar cand are proiecte mai mari.

Citește și:

In timp si-a conturat si un stil care i se potriveste foarte bine, iar acest lucru se vede din cadrele pe care le realizeaza. „Eu merg mai mult spre zona de fine art, expuneri lungi sau multiple (suprapuneri) colaje, poate chiar un inceput de pop-art si/sau pictura digitala. Totusi, de cele din urma inca nu m-am apropiat suficient. Insa, pentru mine, fotografia a fost si continua sa fie posibilitatea de a-mi impune propria realitate asupra celei brute, ca si cum as putea sa-mi pun amintirile si visele pe un stick de memorie si apoi sa le descarc pe un computer.”, conchide Alexandra.

F64 reuseste sa creeze mediul propice, unde pasionatii de fotografie se pot intalni si isi pot dezvolta talentul prin exercitiu, experiente impartasite si tehnologie de ultima generatie. Campania „Fotografia - pasiune si meserie” are ca scop sa-i scoata in fata pe membrii talentati ai echipei sale. Acestia sunt oameni care nu doar cunosc tehnic detaliile muncii lor, ci sunt la randul lor fotografi si se dedica acestei arte cu perseverenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.