Setari Cookie-uri

Decor de toamna la tine in casa! 6 piese dragute care te vor incanta

Iubesc luna decembrie mai mult decat orice alta luna a anului, mai mult decat luna in care m-am nascut, si sunt fascinata de toamna mai tare decat de orice alt anotimp. De dragul acestui sezon si de dragul momentelor in care ne cuibarim sub patura in canapea si ascultam ploaia si tunetele, am strans piese de decor care iti vor transforma locuinta intr-un superb peisaj de toamna.

Stiu ca pentru multe dintre noi toamna inseamna ploaie, vant si frig, inseamna nervi facuti inca de la primele ore ale diminetii, cand suntem nevoite sa mergem la munca si stim ca odata iesite pe usa de la casa o sa ne udam pana la piele, parul va mirosi a caine plouat si machiajul o sa ni se intinda pe toata fata. Asta e situatia, o acceptam si mergem inainte.

Pe mine, insa, toamna ma incarca cu energie si emotii pozitive, si imi ofera o mare doza de optimism. De aceea nu am nicio problema in a aduce toamna in casa in care locuiesc.

Piese pentru decor de toamna in locuinta ta

Peisajele de toamna ma emotioneaza. Sunt atrasa de culorile si de parfumul lor, de frunzele care cad, de ploaia care loveste ferestrele. Desi in mod normal ar fi un tablou care agita, pe mine ma linisteste, asa ca nu am nimic impotriva sa aduc toamna la mine in casa.

Anul acesta, anotimpul s-a lasat asteptat, asa se face ca pana la jumatatea lunii septembrie nu am modificat nimic in apartament. Astept luna octombrie ca sa schimb pernele decorative, perdele, paturile si covorul, decoratiunile luminoase si obiectele de decor.

Citește și:

Asociez foarte mult toamna cu mediul rural, de aceea incerc sa creez un mic peisaj de toamna care sa ma duca cu gandul la viata la tara. Ma ajuta cosurile rustice, obiectele vintage si felinarele, toate in nuante imprumutate din paleta de culori a anotimpului.

Decor de toamna

Cos rustic cu patru sticle Set de trei carlige Set doua sfesnice

Decor de toamna in casa ta

Un decor de toamna in interiorul locuintei se creeaza si cu ajutorul autocolantelor pentru pereti. Bineinteles, e nevoie de un autocolant cu peisaj din natura sau cu fenomene ale naturii: ploaie, vant, fulgere. Eu am ales un rasarit surprins de pe un ponton, care m-a dus cu gandul la o dimineata racoroasa de toamna, totusi cu soare.

Si florile joaca un rol important in amenajarea decorului. Daca vrei o casa cu parfumul florilor naturale, ai de ales crizanteme, branduse de toamna, anemone, dalii, gladiole si chiar flori de piatra puse in ghivece. Poti, insa, sa apelezi si la florile artificiale, care vor ramane inflorite cat e toamna de lunga. Pentru parfum, ai betisoarele parfumate.

Citește și:

Ca odata cu toamna se produce si schimbarea garderobei, stim cu toate, dar ce se potriveste cu subiectul materialului este sortul de bucatarie crochet in culorile sezonului. Placinta cu dovleac sau cea cu mere, si chiar traditionala bautura britanica - punch-ul - o sa fie mai gustoase daca le prepari in timp ce porti acest sort super cochet si dragalas.

Piese de decor toamna

Sort de bucatarie in culorile toamnei Floare artificiala Autocolant perete

Ce zici? te-am convins sa iti placa toamna si sa ii mai dai o sansa?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.