Setari Cookie-uri

Genti de laptop: modele care ne-au atras atentia

Da-i laptopului tau ce merita! Adica o geanta care sa-l tina protejat si sa te ajute pe tine sa il transporti cu usurinta si in siguranta. Iata cateva modele dragute.

Laptopul, ca si telefonul si ochelarii de vedere, are nevoie de o atentie aparte. Nu este un produs pe care il schimbi de la sezon la sezon sau de la an la an, cu toate ca poti sa faci asta, nu sta nimeni in calea fericirii tale, dar trebuie sa ai un job bine platit ca sa iti permiti sa dai anual peste 2.000 de lei pe ceva ce ar trebui in mod normal sa te tina ani intregi.

Laptopul meu are sapte ani si a suferit cateva cazaturi, dar nu l-au afectat prea tare. Inca pot sa imi fac treaba bine cu el, asa ca nu simt nevoia sa il schimb, cu atat mai mult cu cat l-am platit cu bani castigati de mine. I-am schimbat doar bateria. Dupa ce l-am achizitionat, m-am entuziasmat la gandul ca trebuie sa ii cumpar si o hainuta care sa il protejeze in timpul transportului. Am avut un job la care trebuie sa merg in fiecare zi cu laptopul de acasa, prin urmare aveam nevoie de ceva rezistent si care sa nu imi ingreuneze foarte mult deplasarea.

Citește și:

Genti de laptop pentru tinute elegante

Desi am un stil vestimentar casual-sport, iar atunci cand stiu ca am chestii de carat cu mine, clar imi iau in picioare niste pantofi sport, am cautat o geanta de laptop care sa se potriveasca si cu niste hainute ceva mai elegante. Am vrut initial un ghiozdan, cea mai inspirata alegere, daca ma intrebi pe mine, dar clar nu m-as fi simtit confortabil sa il port in spate in timp ce incercam sa imi tin echilibrul pe o pereche de sandale cu platforma inalta.

Asa ca am cautat o geanta de laptop din piele, cu bretele scurte si lungi, cat sa imi permita sa o tin si pe umar, si in mana - stii cat de greu este un laptop.

Insa nu doar geanta din piele este eleganta, am gasit si modele din alte materiale care vin bine cu o rochie office sau un costum cu pantaloni la dunga, camasa si sacou.

Genti de laptop

Geanta laptop Asus Geanta mov pentru laptop Geanta pentru laptop din piele

Citește și:

Genti de laptop pentru barbati

Barbatii sunt mai puternici, dar asta nu inseamna ca ei nu isi plimba laptopul tot in geanta. Gentile de laptop pentru barbati se impart si ele in doua categorii: sport si elegante.

Barbatii la costum vor opta pentru o geanta din piele sau pentru o geanta cu design simplu, in timp ce barbatii activi vor alege o geanta de laptop cu buzunare exterioare, din material moale. Exista si aici varianta cu manere scurte sau cu bretele lungi.

Ca sa nu ne incarcam mainile cu prea multe genti si pungi, atunci cand suntem pe punctul de a achizitiona o geanta de laptop trebuie sa ne asiguram ca, pe langa laptop, in geanta mai incap si o agenda, portofelul, cheile si, de ce nu, pachetul pentru masa de pranz.

Genti de laptop pentru barbati

Geanta unisex pentru laptop cu buzunare exterioare Geanta de laptop eleganta, cu clapa si buton

Alege o geanta de laptop care sa se potriveasca cu stilul tau vestimentar. Nu risca sa te indispui, asa cum mi se intampla mie de cele mai multe ori, pentru ca geanta pe care ti-ai cumparat-o recent nu se potriveste cu pantofii stiletto si rochia in clos.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Elena Sikorskaya

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.