Setari Cookie-uri

TOP 10 filme de groaza noi terifiant de bune

Daca ai curajul sa patrunzi intr-un univers infricosator, sa iti testezi limitele si sa treci dincolo de granitele realitatii descopera o lista cu ce cele mai bune filme horror din ultima perioada

6. Alien: Covenant

Ultimul film din seria horror scince-fiction numit Alien: Covenant continua actiunea din Prometheus incercand totodata sa se apropie mai mult de stilul primelor filme Alien. Daca sunteti fani ai seriei, filmul o sa fie o adevarata placere in momentele in care simtiti nevoia sa va testati limitele terorii si ai adrenalinei. Mai mult decat atat, Alien: Covenant aduce in prim plan o alta eroina demna de mostenirea lasata de Ripley, prima eroina din filme de actiune care a inspirat o generatie intreaga.

7. Shut In

Un horror psihologic interesant si unul dintre cele mai bune filme de groaza pe care le-am vazut in ultimul timp. Nu este un film care sa te sperie prea tare dar, te tine permanent in tensiune, iar finalul este destul de neasteptat. Filmul spune povestea lui Mary (Naomi Watts) un psiholog pentru copii care duce o viata solitara intr-un orasel izolat din Anglia, avand in tot acest timp grija de fiul sau vitreg Stephen (Charlie Heaton din serialul fenomen Stranger Things). Lucrurile iau o intorsatura ciudata si terifianta in momentul in care apare in viata lor Tom, un baietel cu nevoi speciale.

Citește și:

8. Rings

Al 3-lea film al celebrei francize de origine japoneza care, fara doar si poate, ne-a bagat pe toti in sperieti. Este imposibil sa nu-ti ramana in minte tulburatoarea imagine a Samarei cu fata acoperita de parul negru lung in timp ce iese din televizor pregatita sa-ti aduca sfarsitul, dupa ce te sunase cu o saptamana inainte sa te avertizeze. Rings prezinta evenimentele care au avut loc inainte de The Ring 2. Filmul nu se ridica chiar la nivelul primelor doua, dar promite niste momente de teroare, suspans si adrenalina maxima.

9. Flatliners

Unul dintre acele filme de groaza bune, care te pun pe ganduri si te fac sa iti pui niscaiva intrebari. Linia mortii este un sequel al filmului cult din 1990 cu Julia Roberts in unul dintre rolurile principale. Acesta spune povestea unui grup de studenti la medicina, care cauta sa afle adevarul despre viata de apoi supunandu-se reciproc la experiente care ii aduc cat mai aproape de moarte. Oprindu-si inima pentru o scurta perioada de timp, fiecare dintre ei va trai o experienta la limita mortii care le arata ce se poate intampla de partea cealalta. Ce se intampla insa atunci cand pasesti dincolo, iar efectele paranormale si moartea te urmeaza?

Citește și:

10. Life

Te-ai intrebat vreodata ce s-ar intampla cu adevarat daca am descoperi viata pe alta planeta? In niciun caz ceva la care te-ai fi asteptat. Unul dintre acele filme de groaza bune care aduce o tenta SF si psihologica, filmul Life spune povestea unui echipaj format din sase membri ai Statiei Spatiale Internationale, care se afla pe punctul de a face cea mai mare descoperire din istorie: primele dovezi ale vietii extraterestre pe Marte. Lucrurile nu vor decurge, insa, asa cum s-au asteptat, iar pe masura ce ajung sa efectueze tot felul de cercetari, metodele folosite de ei vor avea consecinte extrem de nedorite.

Foto prima pagina: Tom Tom, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.