Setari Cookie-uri

Cele mai potrivite cadouri pentru zodia Capricorn

Capricornii sunt persoane blande, calde si sincere, care se bucura cel mai mult de un cadou facut de mainile celui care l-a daruit, dar si frumos impachetat.

Stiai ca cea mai mare placere in viata unora dintre noi este aceea de a face cadouri?! Pentru ei, sa faca un cadou inseamna atat un semn de recunoastere, cat si o bucurie adusa in vietile celor dragi. De aceea nu asteapta niciodata ceva la schimb si nici o zi speciala pentru a face un mic cadou. Si Capricornilor le place sa faca cadouri, la fel cum le place si sa primeasca.

Cadourile cu care poti sa ii surprinzi pe nativii zodiei Capricorn nu sunt deloc sofisticate sau costisitoare, ci mai degraba vor ceva simplu si util. Da, vor si bijuterii, daca vrei totusi sa investesti si consideri ca ei merita si Luna de pe cer - bijuteriile le plac muuult de tot. In completarea listei vin si eu cu cateva idei care ar putea sa te inspire.

Cadouri personalizate pentru zodia Capricorn

Cadourile personalizate au urcat rapid in topul preferintelor celor care le fac, dar si celor care le primesc. Stim deja de tricourile personalizate pe care toti se bucura sa le primeasca si sa le poarte, dar nu trebuie sa ne limita la ele.

Citește și:

Un cadou personalizat poate inseamna o rama foto cu fotografiile sarbatoritului sau sarbatoritei, si pentru ca nativilor din zodia Capricorn le place natura si le plac lucrurile din lemn, ideala pentru cadou este rama foto realizata din plante si frunze.

Placheta din piatra naturala ardezie cu decor cheie sol realizat din bronz masiv este si ea o idee inspirata de cadou personalizat. Inscriptioneaza un mesaj de suflet pentru Capricornul care urmeaza sa o primeasca si propune-i sa o agate in perete, la vedere.

Cadouri personalizate Capricorn

Rama foto naturala dubla Placheta din piatra naturala, bronz masiv

Cadouri de casa pentru nativii zodiei Capricorn

Capricornii se dau in vant dupa cadourile simple si practice. Despachetarea acestora, insa, este foarte importanta pentru ei, asa ca trebuie sa ii surprinzi cu un ambalaj tare dragut.

De asemenea, torc precum niste pisicute cand dau de confortul fizic - gandeste-te la un cadou moale, pufos, calduros. Stiu! Un halat de baie in care sa se cuibareasca dimineata cand isi beau cafeaua sau imediat dupa ce au iesit de la dus.

Citește și:

Un alt cadou care cred ca i-ar incanta pe Capricorni este Provocarea bucatarului - 30 Days Chef Challenge. Un cub cu idei de retete pentru fiecare zi a lunii. In felul asta se vor bucura mai mult de timpul petrecut acasa, acolo unde le place cel mai mult sa se afle, si in acelasi timp isi vor impresiona cu talentul culinar familia sau partenerul/partenera de viata.

Cadouri zodia Capricorn

Halat de casa bordo Carte Provocarea bucatarului - 30 Days Chef Challenge

Urmeaza sa intram in luna cadourilor, deci nu trebuie sa astepti pana vine ziua de nastere a Capricornilor. Aceste idei de cadouri te ajuta sa alegi inclusiv cadoul potrivit de Craciun.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By KateChe

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.